Bankanställd fick en chock för livet: du kan aldrig gissa vad den här kvinnan erbjöd henne

Det här är det sista du förväntar dig en vanlig dag på jobbet!

Jessica Woods, som misstänks vara hemlös när hon gav en annan kvinna erbjudandet att köpa sin lilla dotter, som bara var 18 månader gammal, har gripits.

Personal från banken hävdar att hon var hemlös, eftersom alla har sett henne använda deras lokaler för att byta blöja på sin bebis – men också att hon behandlat sitt barn med en särskilt hård hand, skriver The Mirror.

Polisen uppger bland annat att ett vittne har sett mamman på toaletten med sin dotter, där hon ska ha slagit henne med armbågen och sedan slagit henne.

Personalen har också gått och hittat henne sova utomhus nära en luftkonditionering. Här låg hennes bebis och sov i en kundvagn utan filt.

Då skulle vittnet ha gått in för att erbjuda sin hjälp med att köpa matvaror till henne och hennes dotter, men när Woods bad om pengar och vittnet vägrade blev hon arg och kastade sitt barn.

Runt kl 14 samma dag sa vittnet att Woods korsade den livliga gatan och närmade sig för att prata med henne.

Hon ska ha lagt ner barnet på marken nära lite gräs och barnet började krypa mot en närliggande trafikerad väg.

Den anställde hämtade barnet, då Woods påstås ha erbjudit sig att sälja sin dotter för 500 dollar.

”Woods sa till medborgaren att hon inte behövde någonting, men erbjöd sig att sälja barnet till medborgaren för 500 dollar. När medborgaren vägrade köpa barnet gick Woods sin väg och lämnade sin dotter bakom sig.

Den anställde ska sedan ha tagit med sig barnet till kontoret och städat upp henne.

Tjänstemän och avdelningens offerförsvarare tog hand om barnet tills avdelningen för barn och familjer tog vårdnaden om henne.

Barnet har sedan dess placerats i fosterfamilj, uppger polisen i ett pressmeddelande.

Sponsrat innehåll

Andra läste även