Barnens grymma ”lek” nära att döda hunden

Hur någon kan vara grym mot en oskyldig hundvalp är helt oförståeligt, men tyvärr är det en del av verkligheten ibland. Som tur är fanns det personer som kunde hjälpa den här stackars hunden.

Den lilla hundvalpen Pascal råkade ut för något fruktansvärt som upprört stora delar av internet efter att historian blivit viral.

Det hela började när några barn fick en riktigt sjuk idé. De bestämde sig för att hälla superlim över den stackars hundvalpen och när han hittades var stora delar av Pascals kropp täckt med lim som höll på att stelna.

Som tur är så finns det även vänliga själar här i världen och en grupp djurvänner upptäckte det hela och kunde rädda Pascal i sista stund. När han hittades kunde han inte röra någon del av sin kropp förutom tungan.

Facebook

Tog timmar att få bort limmet

Limmet bestod av flera lager på Pascals kropp och det tog timmar att få bort allt. Till slut kunde dock den lilla hundvalpen röra sig igen.

Några månader efter den hemska incidenten har Pascal fått ett nytt hem med ägare som älskar honom.

Det här uppmärksammades av flera medier, bland annat Daily Mail, då sjukhemmet där Pascal bott publicerade den här bilden på deras Facebook-sida:

© He’Art of Rescue/Facebook

Här kan vi se Pascal springandes på stranden i Spanien med sin nya familj!

”Härliga tider efter allt Pascal gått igenom! Pascal spenderar helgen med sin familj vid stranden i Spanien. En fantastisk vy!”, skriver organisationen. 

Vi är så glada över att Pascal har hittat ett nytt hem där han får den kärlek han förtjänar!

Sponsrat innehåll

Andra läste även