Barnet ritar ”familjefoto” – när läraren ser vad hon ritar kallar hon till akutmöte direkt

Annons

Som förälder kan du ofta få ett samtal från ditt barns skola – för många föräldrar är detta inte en anledning till oro. Dessa föräldrar fick dock ett mycket bekymrat samtal från deras barns skola och bad om ett brådskande möte.

En man skrev nyligen om sin erfarenhet av sin sons skola. Hans son ritade något i klassen som oroade hans lärare mycket och fick dem att ordna ett akut möte med hans föräldrar.

Hela situationen utvecklades på ett komiskt sätt som fick den roade pappan att skriva om det på Facebook så att andra också kunde få sig ett skratt. Hans Facebook-inlägg löd: 

”Vår sexåring gav oss en lapp. Hans lärare hade kallat in min fru och jag till ett akutmöte. Vi frågade vår son om han hade någon aning om varför, och han sa,” Hon gillade inte en teckning som jag gjorde ’.

Annons
Annons

”Vi gick in nästa dag och hans lärare tog fram teckningen och sa: ’Jag bad honom rita sin familj och han ritade den här, skulle du ha något emot att förklara?'”

Teckningen föreställde fyra personer med vad som såg ut att vara rep runt halsen. Naturligtvis skulle alla med lite information om familjen vara oroliga att se en sådan teckning.

Föräldrarna förstod ingenting och insåg inte ens att bilden behövde en förklaring. Fadern svarade omedelbart för att dämpa all oro för läraren: ”Vi snorklade utanför Bahamas.”

Annons

Andra läste även