Beskedet som lämnar alla i chock – Christina Schollin och Hans bryter upp

Chockbeskedet har kommit: Christina Schollin och hennes make Hans Wahlgren bryter upp efter många år av harmoni och gemenskap. För det par som länge varit en symbol för sammanhållning och kärlek blev tillvaron till sist ohållbar.

Christina Schollins, 86 år gammal, och Hans Wahlgrens, 86 år gammal, kärleksresa har varit lika vindlande vacker som deras gemensamma liv. De båda möttes under början av 1960-talet när Christina var på väg mot stjärnstatus och den stilige Hans Wahlgren också var en framstående skådespelare. Deras vägar korsades på en fest, och från den stunden var de oskiljaktiga.

Under sitt framträdande i Sveriges Radios program ”Sommar” delade Christina Schollin sina känslor om den kärlek hon känner för sin make.

Paret har fått välsignelsen att ha fyra barn, varav tre har blivit framgångsrika inom underhållningsbranschen.

Men inte bara barnen har blomstrat, även barnbarnen har gjort fantastiska framsteg, med Bianca Ingrosso, 29 år gammal, och Benjamin Ingrosso, 26 år gammal, som lysande exempel.

Christina Schollin har spelat en avgörande roll i att utveckla och stärka underhållningsdynastin Wahlgren.

Numera har hon tagit ett steg tillbaka från rollen som matriark, och istället är det Pernilla Wahlgren, 56 år gammal, som tar täten över den framgångsrika showbiz-familjen.

Men nu meddelar Christina och Hans ett ytterst sorgligt besked. De har tagit beslutet att säga farväl till sitt älskade hem, ”Casa Angel”, i den spanska staden Nerja.

Under många år har paret pendlat mellan sina bostäder i Sverige och Spanien, och Christina Schollin har vid flera tillfällen uttryckt hur viktig den spanska villan är för henne.

Efter över 20 år av gemensamma minnen och ögonblick har tiden kommit att säga adjö till ”Casa Angel”.

– Egentligen så vill vi ju inte flytta men vi inser att det är bekvämare, men hittar vi ingenting som motsvarar våra krav så bor vi kvar, har Christina Schollin tidigare sagt till Expressen, rapporterar Hänt.

Ännu en person som värdesätter ”Casa Angel” är Niclas Wahlgren, 58 år gammal. Efter att ha genomgått en period av turbulens tillbringade han mycket tid i Spanien för att undkomma uppmärksamheten och det negativa pratet.

Nu delar Niclas Wahlgren med sig av sina föräldrars beslut att sälja huset.

– Nu är Casa Angel i Nerja till salu! Det här huset har spridit sååå mycket glädje för mamma och pappa i 23 år så nu är dags att överlåta glädjen på den spanska solkusten åt någon annan. Är du eller känner du någon som är intresserad så kontakta Emma på Costa del sol Notar och köp, skriver Niclas Wahlgren på sina sociala medier.

För närvarande är ”Casa Angel” till salu för cirka fyra miljoner kronor.

Sponsrat innehåll

Andra läste även