Bianca Ingrosso avslöjar sanningen om okända ändringen i Wahlgrens värld och splittringen med mamma Pernilla: ”Hade inte kontakt”

Annons

En av framgångsfaktorerna i Wahlgrens värld är såklart Bianca Ingrosso.

Men nu avslöjar Bianca att tanken var att hon inte alls skulle vara med i programmet.

I Wahlgrens värld får tittarna följa Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgrens liv. Programmet har sänts i åtta säsonger på Kanal 5 och Dplay.

Bianca Ingrosso berättar i Sarah Dawn Finers podcast Talk to me, om hur programmet kom att bli till.

– För det första så hette det i början Pernillas värld. Det var pitchar om att familjen skulle göra en musikal ihop som man skulle följa på tv innan det blev premiär. Och det var att vi skulle åka världen runt och testa olika jobb. Det var att man skulle sätta oss i något hus, som Big brother med Wahlgrens… Alltså sjukt roliga idéer, säger Bianca Ingrosso.

Men sen bestämdes det att programmet skulle heta Pernillas värld och att det skulle vara ungefär som dagens Wahlgrens värld, fast med ett undantag.

– Jag skulle absolut inte ens ha en roll över huvud taget. Inget betalt, inget kontrakt, ingenting. Men sen så var jag bara så himla bra framför kameran, så att säga, säger Bianca Ingrosso med ett skratt och berättar om den första inspelningsdagen.https://be2a37ebce6db201c735b0ba8a3213cd.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html

Annons
Annons

– Jag kommer ihåg att första inspelningen var att jag skulle visa dem – Jag kommer ihåg att första inspelningen var att jag skulle visa dem runt i vårt hem. Vi passade på medan mamma var och handlade mat. Och då öppnade jag upp alla dörrar, sa saker som man kanske inte ska säga. Jag var så där sarkastiskt med grov humor och drev på mammas och vår bekostnad.

Tv-teamet verkade uppskatta Bianca och hon blev en självklar del av programmet. Bianca berättar också att det fanns en oro över att ha kameror hemma hos sig och menar att det fanns en bild av familjen som inte stämmer överens med verkligheten.

– Jag tror att folk tror att Wahlgrens är en familj där alla bara sjunger och man ska älska varandra och någon sjunger en visa och någon lägger en stämma. Men vi har verkligen varit en familj som bråkat dagarna ut.

Annons

Bianca berättar att relationen till mamma Pernilla var allt annat än bra precis innan programmet.

– Jag hade inte kontakt med mamma när hon skrev kontrakt med Wahlgrens värld. Då bodde jag i Göteborg hos Phillipe och hade inte pratat med henne på fyra månader, säger Bianca Ingrosso och tillägger:

– Vi har haft en enormt turbulent familjerelation och absolut inte den lyckliga familjen som folk tror. Så jag var faktiskt livrädd när de skulle komma in. Ett för att jag är så öppen, det är jag som person. Men också för mamma, att hon skulle visa att hon inte är den lugna, perfekta gulligull-Pernilla. Och det är helt okej, man är ju mänsklig.

Sponsrat innehåll

Andra läste även