Bianca Ingrosso blev smygfotograferad naken på standen

Det var på stranden som nakenbilden på Bianca Ingrosso togs. Nu sprids den över nätet samtidigt som det startats en hatisk debatt kring influencern.

Bianca Ingrosso som är 25 år gammal befinner sig på semester i Spanien med sin väninna Lovisa Worge, 23. Tjejerna befinner sig på solkusten i Marbella och om tiden räcker till så kommer dom förmodligen åka till Biancas mamma Pernilla Wahlgren, 52, i Benahavís.

Om man vill åka dit från Marbella måste man vara beredd på att avsätta en hel dag då det ligger lite otillgängligt från Marbella.

Men att Henahavís ligger en bit från Marbella är kanske inte det största bekymret just nu. Utan något som kan ses som ett lite större bekymmer är att Bianca blev smygfotad under semestern när hon ligger som nära inpå naken, allt som finns är ett par minimala bikinitrosor.

Det är på Instagram som Bianca skriver följande:

– Thank you for taking sneaky pics of me Lowisa Worge, skriver Bianca på Instagram.

Det upplevs som att hon inte har några större bekymmer med att hennes tidigare personliga assisten Lovisa Worge har fotat henne, men samtidigt så avslöjar Bianca:

– Där är han som tog smygfoto på oss, skriver hon utan att specificera sig mer än så.

Har väckt uppståndelse

Bilden på Bianca finns uppe på nätet för allmänhetens beskådning. Den har väckt en hätsk debatt bland hennes följare där åsikterna är delade.

– Varför gör du såhär Bianca? Du säger ju att du vet att du är ett föredöme för unga (10-14åriga) tjejer. Tjejer som fortfarande inte har förmågan att tänka på konsekvenser och som så lätt följer dit vinden blåser, skriver en upprörd följare som dock inte utvecklar sin kritik mer än så.

Av kommentaren att tyda så framgår det inte om är faktum att hon är naken eller om det är att hon är smal som anses anmärkningsvärt.

Här nedan kan ni se inlägget som Bianca laddade upp på Instagram.

Att Bianca Ingrosso får kritik är tyvärr allt för vanligt. Hon är framgångsrik och förmögen vilket förmodligen sticker i andras ögon. Detta resulterar tyvärr i att hon får mötas av hat på nätet, speciellt från lite äldre kvinnor. Men sedan finns det även följare och fans som backar upp influencern.

Instagram

– Vad är det för fel med detta är du emot kvinnokroppar? Det är inte så att hon visar fifin (Här avses det kvinnliga könsorganet, reds. anm.) chillax on the faxtz!, skriver en följare.

Sedan är det flera som reagerar starkt på gnället på den vackra bilden på Bianca.

– Får man inte ens lägga ut bilder när man ligger och solar utan att folk ska hoppa på en? Herreguuuuuuud vad trött jag blir, skriver ett fans till Bianca.

Vi får hoppas att Bianca kan hantera alla haters and lovers när hon är på semester.

Sponsrat innehåll

Andra läste även