Det är inte alltid lätt att vara känd och heta Bianca Ingrosso. Speciellt inte med tanke på all den uppmärksamhet man får – oavsett om den är önskad eller fullständigt oönskad.

Den 26-åriga entreprenören och tv-profilen Bianca Ingrosso svarade nyligen på frågor från sina följare på Instagram, som hon gör lite då och då. En person frågade om hon är rädd för att gå på stan med tanke på den enorma mängd av hot som hon dagligen får utstå.

– Jag ser mig inte själv som känd när jag går på stan direkt och tänker inte så mycket på brev, hot och sånt jag får. Såklart oklart med de männen som kommer fram på stan och säger elaka saker till mig men där blir jag aldrig rädd, mer förvånad, skriver hon i sitt svar till följaren på Instagram.

Och trots att hon genom årens gång sedan kändisskapet satte igång med en rejäl fart har fått stå ut med både glåpord, hat och hot, så känner hon sig relativt trygg i tillvaron.

STOCKHOLM 20180627 Bianca Ingrosso, programledare och sociala medier-profil Foto: Erik Simander / TT / kod 11720

Främling klev in i huset

När hon svarar på sina följares frågor så berättar Bianca Ingrosso om en otäck och obehaglig händelse som inträffade hemma hos henne mamma, Pernilla Wahlgren, 53.
– Hade en man som försökte ta sig in i mammas hus en gång i ett helt dygn när jag var där själv så pass mycket att jag fick putta ut honom och polisen kom. Men dagen efter tänkte jag inte mer på det, skriver Bianca Ingrosso på Instagram.

Hände ännu en gång

En andra händelse, som ägde rum i hennes egen lägenhet, var när en annan främmande man försökte att ta sig in i hennes bostad en morgon. Hon fick då hjälp av sin dåvarande pojkvän, Phillipe Cohen, 27, att få ut honom.

Bianca Ingrosso poängterar på Instagram för sina följare att hon är vaksam på alla ”obehagliga män”, men förklarar samtidigt att hon har lätt för att borsta av sig händelser.

Tidigare i år meddelade Bianca att hon och Phillipe Cohen hade gjort slut sedan flera månader tillbaka.
– Jag har mått till och från, bra och dåligt. Jag har lärt känna nya sidor av mig själv, insett saker, gjort ett otroligt arbete med min psykolog, ska hon då ha sagt i en video på Youtube.

Vad anser du om att kändisarna ständigt behöver hålla ett öga över axeln? Dela din åsikt i kommentarsfältet!