Bianca Ingrossos hårda ord till Phillipe efter flytten – skarpa markeringen: ”Kan aldrig”

Ibland kan det vara tufft att bo med en partner. Bianca Ingrosso berättar i Wahlgrens värld om svårigheterna att bo med Phillipe Cohen.

– Phillipe är ju liksom inte så där jättehärlig att bo med egentligen, säger hon i programmet.

Bianca och Phillipe har varit ett av Sveriges hetaste par under en längre tid men på senaste tiden har det varit oklart hur deras relation egentligen ser ut. De har inte synts till med varandra varken ute på stan eller på varandras sociala medier.

Följarna misstänker att paret inte längre är tillsammans. Också med tanke på att Bianca berättade under sommaren att relationen var svajig.

Men oavsett hur relationen är idag, har paret provat på att bott med varandra. Enligt Bianca har det inte alltid varit helt enkelt. I nya säsongen av Wahlgrens värld berättar hon hur det är att vara sambo med Phillipe, efter att han flyttat in i hennes lägenhet.

– Varje dag så måste jag säga att glöm inte att hänga upp dina kläder i din garderob som du har fått, säger Bianca Ingrosso i programmet och fortsätter:

– Phillipe är ju liksom inte så där jättehärlig att bo med egentligen. Han lagar mat och han är jätteduktig på det och han är bra på att ta disken. Och han är bra på att bära mig från soffan till sängen, men inte så mycket mer. Han städar inte efter sig.

Bianca visar att hon gjort en speciell ordning för Phillipes kläder i garderoben, men säger också att han inte har följt den.

– Han är väldigt stökig. Han kan aldrig se att en soffa är opiffig och han är inte så händig, säger hon.

Bianca säger även att hon har gett honom ett uppdrag för fem månader sen att köpa batteri till en av gardinerna i sovrummet som gått sönder, någonting som inte har hänt ännu.

– Jag sa till honom att hans ansvar är att köpa nytt batteri så att den där jävla gardinen kommer upp. I februari åkte den ner. Det var fem månader sen, säger hon och tillägger:

– Phillipe har ett minne värre än en guldfisk. Han minns ingenting jag har sagt.

Sponsrat innehåll

Andra läste även