Bianca Ingrossos oroväckande upptäckt efter ingreppen – nu kommer sanningen bakom förvandlingen

Bianca Ingrosso har varit öppen med att hon har genomgått olika skönhetsingrepp. I sin senaste vlogg avslöjar hon nu vad hon har fått reda på av sin hudterapeut gällande sina fillers.

– Mina fillers har klumpat ihop sig och vandrat, säger hon i vloggen.

25-åriga Bianca Ingrosso har varit öppen med att hon i många år har använt sig av fillers. Bianca har flera gånger fyllt sina läppar, vilket hennes fans ofta ställer frågor kring. Bianca har då förklarat att hennes överläpp buktar inåt och att hon därför valt att fylla dem.

Hon har även använt fillers under ögonen för att se piggare ut.

– Jag ärvde min pappas mörka och ihåliga ringar under ögonen. Jag har väldigt lite och tunn hud, och eftersom jag gör så mycket tv och plåtningar ser jag väldigt trött ut trots att jag är skitpigg, har Bianca tidigare sagt i en video på Youtube.

Även mamma Pernilla Wahlgren har sagt sin åsikt gällande dotterns ingrepp.

– Men sluta gör läpparna, säger Pernilla till dottern i ett avsnitt.

I Biancas senaste vlogg avslöjar Bianca en upptäckt om hennes fillers. Hon blir sminkad inför inspelningen av Talang.

– Är jag jättemörk runt ögonen igen? Frågor Bianca Ingrosso sin makeupartist.

– Nej det är lagom, svarar hon.

– Hon hudterapeuten sa ju till mig att mina fillers har klumpat ihop sig och vandrat, berättar influencern och fortsätter:

– Jag måste väl fixa det. Jag tror det är därför folk tror att jag har fillers i kinderna, för de kanske har lagt sig i kinderna. Sjunkit ner och blivit en klump här, säger Bianca och pekar på den plats i sitt ansikte där hon tror att hennes fillers har lagt sig.

– Men då måste du ta en anti-dot och ta bort och göra om eller? Frågar makeupartisten.

– Ah kanske, svarar Bianca Ingrosso.

– Men det är det som tar två veckor? Undrar makeupartisten.

– Ja, och så ser man ju…. Gamla Bianca kanske får komma tillbaka i två veckor och se så där död och trött ut, säger Bianca Ingrosso.

Sponsrat innehåll

Andra läste även