Bianca Ingrossos stora avslöjande om svåra sjukdomen – efter Åsas upptäckt

Bonusmamma Åsa Ingrosso märkte att allt inte stod rätt till med Bianca. Nu berättar Bianca om hur Åsa Ingrosso avslöjade hennes sjukdomskamp.

– Jag skämdes ju något enormt, säger Bianca i podcasten Talk to me.

Bianca Ingrosso är dotter till Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso. Efter att Emilio och Pernilla gått skilda vägar, hittade han kärleken i Åsa. Paret gifte sig 2015.

Åsa Ingrosso har funnits i Biancas liv under många år och att vara bonusmamma till Bianca och Benjamin är en viktig roll i hennes liv.

Bianca delar ständigt med sig om sitt liv. Hon har inga svårigheter med att vara öppen. Under en intervju med Sarah Dawn Finer i hennes pod Talk to me, avslöjade Bianca att hennes bonusmamma Åsa var den som först uppmärksammade Biancas ätstörnin.

– Det var när jag var i Spanien och vi hade ätit. Hans fru uppmärksammade att jag alltid sprang in på toa och satte på kranen. Då sa hon till min pappa att ”nu måste du gå in och bara öppna dörren och se vad fan det är hon gör egentligen”. Så öppnade han dörren och jag var mitt i mitt kräkande. Mitt i mitt skämmigaste och mitt i mitt riktigaste jag. Då skämdes jag enormt mycket, säger Bianca Ingrosso och fortsätter:

– Han tog det väldigt bra och hon också. De var inte arga, de var bara väldigt förstående och ”okej, nu har vi sett det här, vad ska vi göra åt det. Vad kan vi hjälpa dig med, vill du prata om det, vill du berätta om det?” Men jag skämdes ju något enormt.

Sponsrat innehåll

Andra läste även