Bilden på Pernilla Wahlgren får följarna att sätta kaffet i fel strupe

Pernilla Wahlgren, känd för sin mångåriga karriär och sitt liv i rampljuset, delar med sig av en oväntad tillbakablick på sociala medier som får fansen att häpna. Trots att hon lever ett liv fyllt av kärlek, familj och framgång, överraskar hon sina följare med en unik glimt från det förflutna.

Med sin hemliga vigsel till kärleken Christian Bauer och en expanderande familj, inklusive en nybliven farmor, fortsätter Pernilla att njuta av livet.

Påskfirandet är inget undantag, och tillbringas traditionellt i lyxvillan i Marbella. Trots att hon inte är den största fan av påskmaten, planerar hon att njuta av en blandning av spanska och svenska traditioner under helgen.

En stjärna från barndomen till nutid

Pernillas framgångsrika karriär har sina rötter ända från barndomen. Från sina första steg på teaterscenen med modern Christina Schollin till att göra vågad entré i Melodifestivalen, har sångerskan och skådespelerskan fortsatt att stråla.

Foto: Youtube

Genom åren har hon också varit vittne till sina barns egna framgångar, från Bianca Ingrossos skönhetsimperium till Benjamin Ingrossos musikaliska och tv-framgångar.

En minnesvärd påskbild som väcker uppståndelse

Med en bild från det förflutna, stylad av ingen mindre än Micael Bindefeld, bjuder Pernilla på en nostalgisk påsköverraskning till sina följare.

Kommentarerna strömmar in, och fansen är överväldigade av hennes skönhet och utstrålning på bilden. För Pernilla är det en chans att återigen skina och dela med sig av de minnen som format henne till den stjärna hon är idag.

Sponsrat innehåll

Andra läste även