Bilder avslöjar: Paolo Roberto och Elin Härkönens återförening

En bild säger mer än tusen ord brukar man säga. Nu råder det inga tvivel om att Paolo Roberto och Elin Härkönen är återförenade.

Det är Stoppa Pressarna som bjuder på exklusiva bilder som inte bara visar att paret har återförenats utan bilderna visar även att dom verkar njuta av varandras sällskap på ett närmast nyförälskat sett.

När skandalen med Paolo Roberto uppdagades dröjde det inte länge förrän paret splittrades. Hästakrobaten blev alldeles förtvivlad över avslöjandet gällande hennes 25 år äldre pojkvän som blivit gripen av polisen misstänkt för sexköp.

Att hon kände sig sviken när det framkom att den tidigare proffsboxaren köpt sex är ingenting som hållits undan då flera medier rapporterat om det.

Tiden efter avslöjandet blev minst sagt omtumlande för Elin. Samtidigt som sveket uppdagades så fick hon mängder med sympatier från hennes följare på Instagram.

Paret har enligt Stoppa Pressarna tidigare försökt med en återförening men då ska det åkt på flera bakslag.

Källa: Stoppapressarna.se

Nu kan nya bilder avslöja att Paolo och Elin återförenats på nytt. Ett ögonvittne berättar för Stoppa Pressarna:

– Paolo puttade Elin mot en brant som vätter ner mot vattnet. Lite barnsligt; sådär som man beter sig när man är omogen och kär. De ”kivades” sådär som fånigt förälskade barn brukar göra innan de blir tillsammans. Båda verkade väldigt glada.

Källa: Stoppapressarna.se

Paret vandrade tillsammans i en park där andra par och barnfamiljer också valt att spendera en del av sin dag.

Ögonvittnen som såg paret delade med sig av flera intressanta iakttagelser till Stoppa Pressarna:

– Jag slogs också av hur det kändes som att Elin VILLE synas. Hon tog ögonkontakt med oss mötande och de hade verkligen valt en tidpunkt då det är som mest folk i Hagaparken. Hon verkade gilla uppmärksamheten, konstaterar uppgiftslämnaren.

Källa: Stoppapressarna.se

Det verkar som att paret hade en minst sagd mysig dejt om vi ska tro på det som ögonvittnen berättar.

– Det var på en långpromenad längs vattnet, samtalade hela tiden om något och när de sedan lämnade Hagaparken gick de mot Stallmästaregården, berättar ögonvittnet.

Sponsrat innehåll

Andra läste även