Bloggaren Sophies upptäckt efter skönhetsingreppet: ”Jag vet inte ens hur jag ska säga det här”

Sophie Elise Isachsen har spelat in musik med Jockiboi och är en av Norges största bloggare. hon avslöjar nu att ett skönhetsingrepp hon gjorde för fyra år sedan inte gick som planerat.

”Jag vet inte ens hur jag ska säga det här så jag säger det bara”, skriver Sophie Elise Isachsen. 

Bloggaren, tv-profilen och sångaren Sophie Elise Isachsen, 24, är en av Norges största bloggare och har närmare en halv miljon följare på Instagram. 2017 deltog hon i Jockibois låt ”Only human”.

I ett inlägg på Instagram skriver hon om ett misslyckat skönhetsingrepp i Turkiet, rapporterar norska TV2.

https://www.instagram.com/p/B58MisYn8WB/

Sophie gjorde ett rumplyft i Istanbul i Turkiet för fyra år sedan. Men operationen visar sig, i efterhand, inte ha gått till på ett korrekt sätt. Kirurgen stoppade nämligen in bröstimplantat i Sophies rumpa.

Jag vet inte ens hur jag ska säga det här så jag säger det bara. Det visar sig att jag har gått runt med bröstimplantat i min röv hela tiden sedan jag hade min operation i Turkiet för fyra år sedan”, skriver Sophie Elise Isachsen i sitt inlägg på Instagram.

Hon skriver att hon skäms och kritiserar kirurgen.

”Det är inte bara galet utan också extremt farligt och jag kan inte ens föreställa mig hur många unga tjejer som har samma sak men utan att veta om det. Jag skäms men är främst arg att det är så här de gör affärer… för att det är billigare?” frågar hon sig i inlägget.

https://www.instagram.com/p/B37LSVInjX-/

Sophie har nu genomgått en ny operation för att ta ut bröstimplantaten. Något som inte var helt smärtfritt.

”Jag är glad att jag kollade upp det här, och nu är allt bra, jag mår bra, men det har varit jättesmärtsamt och konstigt. Men nu behöver jag äntligen inte oroa mig längre”.

Sophie Elise Isachsen avslutar sitt inlägg med en uppmaning till andra kvinnor:

”Så, gör er research, och om något är för bra och billigt för att vara sant så är det vanligtvis det. Tack för att jag fick dela med mig av detta. Även om det är pinsamt kanske det kan hjälpa någon annan”, skriver hon.

Sponsrat innehåll

Andra läste även