Bonde-Mariette bryter upp – 1 månad efter förlovningen

Mariette Rosander, 58, och Micke Klingstedt, 58, blev ett känt par genom Bonde söker fru 2023. Deras relation har sedan dess fortsatt att blomstra, och nyligen friade Micke till Mariette. Kort efter förlovningen tog dock Mariette ett stort beslut om sin framtid.

Efter att ha flyttat in hos Micke kände Mariette sig inte redo att helt släppa taget om sin egen gård. För ungefär en månad sedan lade hon ut gården till försäljning med ett utropspris på 1 495 000 kronor. Mariette sa då:

”Jag börjar med att lägga ut den och testa hur den kommer iväg lite grann.”

”Ju längre tiden går, desto mer är det att ta hand om. Det är ju en väldigt gammal gård så man får ju renovera väldigt försiktigt och ja, vara noggrann. Så det tar ju sin tid.”

Foto: TV4

Försäljningen över utgångspriset

Nu kan tidningen Hänt bekräfta att gården är såld – och det till ett pris över utgångspriset! Slutpriset landade på 1 650 000 kronor. Mariette har tidigare berättat att hon skulle ha sålt gården oavsett om förlovningen hade ägt rum eller inte.

”Ja ja, absolut. Det bestämmer jag ju över själv. Men då har man det bort från axlarna och kan satsa eventuellt på något annat kanske.”

Mariettes egna ord om försäljningen

När tidningen når Mariette för en kommentar om försäljningen säger hon:

”Klart det känns bra. Jag har ju varit på väg att sälja innan också, men det har inte funnits tid. Jag är nöjd över både pris och köpare!”

Framtidsplaner

Mariette har också avslöjat vad hon planerar att göra med pengarna från försäljningen:

”Nej men jag skulle ju vilja investera och starta upp en bed & breakfast som vi har pratat om. Så, det är tanken där liksom och så får man se.”an

Trots uppbrottet och försäljningen av gården ser framtiden ljus ut för Mariette. Med planer på att starta en bed & breakfast ser hon fram emot nya äventyr och möjligheter.

Sponsrat innehåll

Andra läste även