Bonden var trött på olagligt parkerade bilar på fastigheten – kom på en genial hämnd

Bilisterna kommer nog hålla sig borta i framtiden…

Det är få saker som orsakar så mycket irritation som felparkering eller olaglig parkering av bilar.

Man skulle kunna tro att det finns mer än tillräckligt med utrymme på landsbygden för att parkera en bil. Denna bilist kunde dock inte hitta ett bättre ställe än precis framför en infartsport till er jorde. Bonden bestämde sig då för att hämnas.

En arg bonde var trött på alla som parkerade precis framför ingångsporten till hans åker. Kanske inte så konstigt, eftersom felparkerade bilar här gör det svårt, för att inte säga omöjligt, för bonden att ta sig in på fältet med sin traktor.

Hans hämnd? Han stängde nyligen in en BMW som precis hade parkerat precis framför porten.

Bilen stod precis framför ingången till ängen, passagerarna var troligen ute på promenad. Inför denna situation bestämde sig bonden för att skicka ett meddelande till dem.

Kommunfullmäktigeledamoten Emely Durrant publicerade ett foto på Twitter med följande bildtext:

”Det är fantastiskt att välkomna alla tillbaka till Wales, till vår lilla plats i himlen, men parkera inte utanför någons port.”

Dessutom skriver hon:

”Det är en plats där människor arbetar, inte bara en trevlig plats att besöka. När bönder inte kan ta hand om sina djur blir de lite arga. Och det är förståeligt.

Turister är mycket viktiga och välkomna. Men de måste förstå att folk jobbar där. Det här är som att parkera framför någons butiksdörr.

Det är en rolig bild, men budskapet bakom är allvarligt. Allt vi ber är att människor ska ta hänsyn till andra när de reser på landsbygden och ta hänsyn till miljön.”

Sponsrat innehåll

Andra läste även