Bondeparet Caroline och Joacim visar upp stora förvandlingen i hemmet – efter renoveringen

Caroline Kejbert och Joacim Rickling jobbar på med renoveringen på Tuna gård. Nu visar de upp en stor förändring i hemmet.

”Så fint det blev”, kommenterar en följare.

I parets egna tv-serie Bondeparet visade de upp sitt liv på landet och renoveringen av Joacims släktgård. Under programmet fick tv-tittarna veta att paret skulle bli föräldrar och i början av året föddes dottern Wilda.

Caroline berättade tidigare för Hänt att hon är föräldraledig med Wilda och att renoveringen fortgår.

– Just nu är jag hemma och är mammaledig. Det är mysigt. Jag älskar att vara hemma med min dotter, det är ett helt nytt liv liksom. Vi grejar lite hemma i vårt hus, som vi gjorde även under vår serie-inspelning av Bondeparet också. Men det är lite smådetaljer kvar, sa hon då till Hänt.

Paret visar nu upp ett resultat från renoveringen. På deras Instagram-konto har de lagt upp två bilder på ett nyrenoverat rum. Det började som ett rum med fondvägg av en tapet med stora gröna växter, som nu har blivit någonting helt annat.

Väggarna är tapetserade i diskret vitt, golvet har fått en grå lurvig matta och taket är vitmålat.

Nu börjar våran tv-hörna på övervåningen att kännas riktigt hemtrevlig. Här gillar vi att spendera våra kvällar tillsammans. Hoppas att alla har en mysig första advent”, lyder texten till bilden.

Bland kommentarerna är det många följare som gillar rummets förvandling.

”Så fint det blev”, skriver en följare.

”Den här tapeten var jättefin!”, skriver en annan.

Sponsrat innehåll

Andra läste även