Bruden njuter av en romantisk stund med ”brudgummen”: men när hon tittar upp får hon en stor chock

Annons

En brud njuter av en romantisk stund med sin brudgum, men sen händer något helt oväntat!

Bayan Jablonski njöt av varje minut av sitt bröllop, som hölls den 5 september i år. Här gifte hon sig med sin partner Dominik på Kualoa Ranch på Hawaii.

När det var dags att hålla tal var en vän till paret den första som tog talarstolen. Därefter var det Bayans syster som tog över.

Medan de lyssnade på talen stod de ”hand i hand”, men Bayan märkte inte att han vid ett tillfälle flyttade bort. Det beror på att hon hela tiden hade blicken fäst på scenen.

”Jag insåg inte att min man blev bortdragen av sina syskonbarn, och mina ögon var fokuserade på vem som skulle stå upp och skämma ut mig under deras tal”, sa hon till Newsweek

Annons
.

”När min man drogs iväg av sina syskonbarn, kommer min svåger, Tom. Bordet jag stod bredvid i videon var där hans tilldelade plats var. Jag kände någon bredvid mig och trodde att det var min make.”

Hon tog sedan tag i sin svågers midja, utan att se till att det faktiskt var hennes man. Det gick dock bara några ögonblick innan det gick upp för henne att det inte var hennes man hon stod med. Hon insåg det när Tom började säga något.

”Jag insåg att det inte var han när han började prata. Jag önskar att jag kunde komma ihåg vad han sa. Men ljudet av hans röst fick mig att inse att det definitivt inte var min man jag höll i mig, och jag fick panik och drog mig undan. ,” hon säger.

Annons

Lyckligtvis för Bayan märkte ingen av de andra gästerna hennes misstag. Det upptäcktes i sin tur av hennes man. Hon har själv erkänt att Dominik ”såg det hela och kunde inte sluta skratta” åt det.

Det roliga ögonblicket fångades på kamera av bröllopsfotografen. Paret har därför haft möjlighet att återbesöka det roliga ögonblicket, men också att dela det på det sociala mediet TikTok, där videon har visats nästan sex miljoner gånger.

”POV: Du tror att du är romantisk och kramar din nya man under talen, när det i verkligheten är fästmannen (hans bror) som står bredvid dig”, skrev hon under bildtexten till videon.

På kort tid slutade videon att bli viral och har fått mer än 616 000 likes och 500 kommentarer.

Efter att ha blivit viral har kommentarerna ”på sociala medier mestadels varit positiva”, säger bruden. Många har till och med berömt Tom för att han tagit hänsyn till sin nya svägerska.

”Det var en hälsosam upplevelse. Jag uppskattar att Tom står vid min sida och erbjuder det stöd han trodde att jag behövde. Det var en superkänslomässig dag. Jag använder den här erfarenheten för att försöka vara hans ”wingman” här eftersom han förtjänar det, säger Bayan.

Annons

Andra läste även