Budkillen ser något konstigt vid dörren – då fångar dolda kameran hans klockrena reaktion

Annons

Att göra små gester för andra kräver oftast ingen stor uppoffring, men det kan förgylla någons dag. Så var det i det här fallet där en budkille fick en positiv överraskning på jobbet.

Julen närmar sig vilket innebär den stressigaste tiden på året för budbranschen som måste se till att alla får sina paket lagom till julafton.

Därför förstår vi den här budkillens otroliga reaktion när han upptäcker det oväntade som väntade på honom vid dörren. Man kan lugnt säga att det gjorde hans arbetsdag bättre!

Ville visa tacksamhet

Kathy Ouma hade shoppat en hel del visa datorn och ville visa sin tacksamhet till de personer som kör ut alla paket. Den vänliga kvinnan hade därför förberett en överraskning för budpersonerna.

Utanför sin dörr lade hon ut en korg fylld med godsaker som godis, läsk, snacks och vatten. På korgen låg en lapp med texten:

”Ta gärna för dig så att ditt arbetspass blir mer njutbart. Tack för att du gör online-shopping enkelt!”

Annons
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157622730400967&set=a.10151249665360967&type=3&theater

Kathy var nyfiken på budens reaktioner och hade därför satt upp en övervakningskamera, som även spelar in ljud, intill sin dörr vid huset.

Annons

Budkillen var inte sen med att visa sin uppskattning för den oväntade gåvan och utbrast: ”Det här är så trevligt!” högt för sig själv. Efter att han tog för sig av godsakerna så lämnade han huset med en liten lycko-dans

Den korta filmen publicerades av Kathy på hennes Facebook-sida och internet fullkomligen älskar hennes härliga initiativ. Videon som redan fått över 11 miljoner visningar går att se nedan.

https://www.facebook.com/kathy.slater.330/videos/10157619019835967/

Annons
Sponsrat innehåll

Andra läste även