Busschauffören ser vad barnen gör med en handikappad pojke – nu hyllas hon för sitt agerande

När busschauffören tittade i backspegeln trodde hon inte sina ögon!

Den amerikanska busschauffören Cindy Clausen hade nyligen en minnesvärd upplevelse som berörde henne på ett djupt sätt. Under en vanlig dag på jobbet observerade hon hur de två barnen, Jorge och Annaliese, stöttade den handikappade pojken Jackson.

Det var tydligt att Jackson hade en tuff dag och kämpade extra mycket med att ta sig till sin plats på skolbussen.

Men Jorge och Annaliese var där för att ge honom den hjälp och uppmuntran han behövde. Tillsammans stöttade de honom och motiverade honom att kämpa vidare, trots de utmaningar han mötte.

Cindy Clausen blev så rörd av Jorge och Annalieses stöd till Jackson att hon bestämde sig för att skriva ett brev till deras föräldrar.

– Jag måste skriva till dig för att berätta hur vackra dina barn är, både inuti och utanpå. Detta får de bara ta med sig hemifrån. Ditt tålamod och din vägledning, de exempel du visar och lär dem. Varje dag frågar dina barn om de får sitta med Jackson. Vissa dagar är Jackson lite ledsen när han är på bussen, men så fort han ser Annaliese och Jorge ler han.

– Jackson har svårt att gå och det tar ett tag för honom att nå sin plats. När vi kom till skolan bar Jackson själv sin ryggsäck från bussen. Jag vet att du vet hur underbara dina barn är. Men jag ville att du skulle veta att det går att se.

Cindy Clausens gripande brev spreds som en löpeld på det sociala nätverket Facebook. Användarna hyllade både de empatiska barnen, deras föräldrars goda fostran och busschaufförens uppskattning av dem.

Sponsrat innehåll

Andra läste även