Carina Bergs man Erik bryter upp – mitt i graviditeten

Erik orkar inte längre. Nu kommer det uppgifter om att Erik Berg är på väg att bryta upp, mitt under graviditeten. Att Carina Berg är gravid, finns det ingen hänsyn till.

Det har varit en fin kärlekshistoria mellan Carina Berg, 43, och Erik Berg, 32. Erik bröt sitt miljonkontrakt med FC Köpenhamn och flyttade till Stockholm, för att gifta sig med Carina. Han gav upp allt för kärlekens skull. Nu kommer det uppgifter om att han bryter upp.

Carina och Erik väntar sitt andra gemensamma barn. Parets äktenskap har klarat av en hel del, ett tufft husköp med en enorm renovering i Stockholms skärgård.

Paret fick hjälp och gjorde en tv-serie under deras renovering av huset. ”Bergs drömkåk”, men varje småbarnsförälder kan nog intyga att det inte är det lättaste att ha småbarn samtidigt som man ska renovera ett hus på en skärgårdsö.

Men nu är det kommit till vägs ände. Erik Berg bryter upp, han orkar inte längre och väljer att bryta.

Under den senaste tiden har fotbollsbacken med landslagsmeriter dragits med stora skadeproblem, han var inte med på Djurgårdens träningsläger i Grisslehamn.

Erik Berg och Djurgården är på väg att gå skilda vägar, enligt SportExpressen.

– Vi har haft en diskussion om framtiden med Erik. Vi är hans arbetsgivare och han har anställd hos oss och det är det vi förhåller oss till just nu, säger sportchefen Bosse ”Super-Bo” Andersson, 52, till SportExpressen.

Eriks tid i Djurgården inledde bra. Han spelade elva matcher 2019 och var med och bidrog till att klubben tog SM-guld. I slutet av 2019 kunde han inte spela på grund av en efterhängsen knäskada och förra året spelade han knappt någonting på grund av skador. Nu ser det återigen mörkt ut.

Det är med andra ord bara en tidsfråga innan Erik tvingas lämna Djurgården och lägga av med fotbollen helt och hållet, enligt uppgifter till SportExpressen. Förhoppningsvis kommer inte äktenskapet med Carina påverkas så mycket av att Erik lägger av.

Sponsrat innehåll

Andra läste även