Carina Bergs tårar efter de tuffa beslutet – paret bröt löftet till varandra!

Beslutet med maken Erik Berg var tvärtemot deras löfte till varandra. Carina kan inte hålla tillbaka tårarna.

Carina och Erik Berg väntar sitt andra gemensamma barn. Kärlekssagan har varit väldigt fin mellan paret, men allt är inte så enkelt som det verkar.

Carina och maken Erik tycks inte alltid ha en förmåga att fatta drastiska och alltid genomtänka beslut, även när det kommer till stora avgöranden som måste ske.

Deras hus som de köpte i Stockholms skärgård, var inte så jätteroligt. Men det slutade bra. Nu löste allt sig och det blev ett populärt tv-program. De tog in professionell hjälp, men paret gjorde även en hel del själva.

Paret kan även räkna med skattemässiga konsekvenser på den omfattande renoveringen som bekostats av Kanal 5.

Men deras hur i skärgården är inte den enda omfattande och dyrbara egendom som haft å göra med stora beslut.

I och med att paret väntar ett till barn var de tvungna att köpa en större bostad. Erik och Carina var överens om att inte köpa ett renoveringsobjekt. Varpå de köpte en våning i stort behov av renovering. Återigen har paret fattat ett beslut som gick upp emot deras ursprungliga intentioner.

Just nu renoveras parets våning och är snart klar för inflytt. Carina blir så berörd av detta faktum när hon ser sitt nya boende växa fram, tar känslorna över.

– Det blir så fint så jag nästan börjar gråta, skriver Carina Berg på Instagram och visar lite av våningen, rapporterar Expressen.

Det har varit mentalt påfrestande för Carina med ännu ett renoveringsobjekt, och nu när målet närmar sig tar känslorna lätt över. Hon befinner sig även i ett tillstånd som bidrar till att tårarna har en tendens att komma fram lättare.

– Är i och för sig gravid och gråter ohämmat när Ica-Stig måste bo i ett läskigt bergrum. Men ändå… FIIIINT!, skriver Carina Berg.

Sponsrat innehåll

Andra läste även