Carina Bergs tuffa kamp – besvikelsen under graviditeten

Tv-profilen Carina Berg väntar sitt tredje barn.

Nu berättar hon om kampen under graviditeten.

Carina Berg, 43, och Erik Berg, 31, väntar sitt andra gemensamma barn. Den stora glädjen avslöjade de genom ett inlägg på Instagram, tidigare under hösten.

Det var dock ingen självklarhet att paret skulle bli föräldrar ihop. I samband med att Otto låg i magen bröt Carina tystnaden om den kamp som paret hade haft. Deras väg till att bli gravida hade varit svår och lång. Men idag är familjelyckan stor och familjens nya tillskott beräknas att komma i vår.

Trots att lyckan är total är det inte enbart glädje med graviditeten. I ett nytt avsnitt av podcasten berättar Carina nu om en mindre rolig del av graviditeten.

Hon har märkt att kroppen inte orkar lika mycket.

– Jag har funderat ganska mycket på min egen bristande karaktär senaste tiden. För jag kan verkligen bestämma mig för att nu måste jag börja gravid-träna, jag har lite ont i fogarna och sådär så det har varit lite uppförsbacke. Och apropå uppförsbacke så klarar jag typ inte ens att gå upp för den längre, för jag blir så andfådd, säger Carina i podcasten.

Kollegan Carolina Gynning frågar om Carina har tagit upp problemet med att inte komma igång med barnmorskan.

– För henne låtsas jag som att jag är superhälsosam och är ute och promenerar. Jag vill få mycket beröm, säger Carina.

Duon kommer sedan överens om att det kanske inte är hela världen om Carinas kropp inte orkar ta de där promenaderna utan istället bara gör det som känns rätt.

Sponsrat innehåll

Andra läste även