Carina och Erik Bergs mardröm: ”Det var bajs i hela sängen”

Carina och Erik Berg köpte ett fallfärdigt hus i Stockholms skärgård. I programmet ”Bergs drömkåk” på Kanal 5, får vi se hur paret ska renovera det som varit ett väldigt vackert hus. Men det är ingen dans på rosor.

Carina Berg är aktuell med programmet ”Bergs drömkåk” på Kanal 5, där hon och maken Erik ska renovera ett fallfärdigt hus.

De som har följt programmet har inte kunnat undvika att paret har haft stora problem i huset – nämligen en invasion av möss.

I Carina och Carolina Gynnings podd ””Gynning & Berg – Hittar sig själva”, berättar Carina om parets kamp mot mössen. De har försökt på alla möjliga sätt att bli av med dem, men ingenting tycks fungera.

– Dom här mössen dom väller in i huset, säger Carina i podden.

Bildkälla: Instagram/carinalillyberg

Carina och Erik har tänkt att problemet med mössen är begränsat till enbart köket, men så var fallet inte.

– Dom är överallt. Dom har kissat på kläder så det har blivit missfärgat. Sen så skulle vi gå och lägga oss i sängen och jag har alltid tröstat Erik med att dom i alla fall inte kan ta sig upp i sängen, berättar Carina och fortsätter: 

– Sen gick jag och la mig. Han låg redan i sängen och jag hade pulat in min sov t-shirt under kudden, så jag tog fram den, säger Carina.

”Det kan inte stämma”

– Och under linnet så låg det travar med bajs. Under hela min kudde – det var bajs i hela sängen. Musbajs i hela sängen, berättar Carina och visar upp linnet för Carolina Gynning i poddstudion.

När Carina visade bajskluttarna för Erik blev han totalt chockad.

– Det tog tid innan det sjönk in. Han sa ”det kan inte stämma, det kan inte stämma”, berättar Carina.

Carina säger i podden att det var så illa att de funderade på att sälja huset, men att de sedan kom på bättre tankar.

Sponsrat innehåll

Andra läste även