Carola bryter tystnaden om hälsokampen bakom kulisserna

Carola Häggkvist, 57, har framgångsrikt lyckats hålla sig relevant i över 40 år, och att beskriva henne som en hårt arbetande artist är en underdrift.

Hon har alltid varit flitig med turnéer och uppträdanden, men förra året tog hon på sig en stor utmaning med megaturnén ”Four Faces”.

Denna turné firade hennes fyra decennier i strålkastarljuset, men det intensiva schemat har också tagit hårt på henne. Nu kommer en ny uppdatering om hennes hälsa.

Under det senaste året har vi fått se många glada uppdateringar från Carola, men de har också mixats med mindre positiva besked om hälsan. Hon har drabbats av ständiga kramper, förkylning och hosta, blåsor i munnen och en skrämmande incident där ett piller fastnade i halsen. Det var då Carola tvingades söka läkarhjälp, där hon fick veta att det inte var något allvarligt, men det var några tuffa timmar och artisten höll sina anhängare uppdaterade i realtid.

Foto: Instagram

Tidigare under våren delade Carola en bild där hon gav sig själv en injektion i benet för att hantera svåra allergier.

Det står klart att det senaste året har varit kämpigt för Carola hälsomässigt, och nu berättar hon återigen att hon inte mår helt bra.

Nya hälsouppdateringen från Carola

Carola har en knäskada från en ”Så mycket bättre”-inspelning för tio år sedan då hon skadade sig under en cricketmatch.

Denna skada har gjort sig påmind flera gånger, bland annat under föreställningen ”Stjärnklart” 2017, något hon delade på Instagram enligt Expressen. Dessvärre har Carola åter igen problem med knät, samt bihålebesvär och heshet.

Foto: Instagram

I ett färskt Instagraminlägg skriver hon bland annat:

”Idag är jag också lite ledig, HURRA! Kurera knäet, vila, be, umgås & bara vara. 🙌🏼🙌🏼🦋🎂🌼💃🏽”

Trots att Carola inte är i toppform lyckas hon le i videon som följer texten. Hon visar verkligen sin styrka!

Det är uppenbart att Carola Häggkvist fortsätter att kämpa tappert trots sina hälsoproblem.

Vi hoppas på en snabb återhämtning för henne så att hon kan fortsätta att glädja publiken både på scen och i sitt privata liv.

Sponsrat innehåll

Andra läste även