Carolas nya heta flört med Danny Saucedo

Carola verkar inte ge sig. Hon verkar besatt av Danny Saucedo. Nu har hon försökt återvinna den unge artistens hjärta.

Tidigare så rapporterades det om hur Carola, 54, hejdlöst flörtade med Danny Saucedo, 34, under deras bägge medverkan i ”Så mycket bättre”.

I ett avsnitt fick vi se och höra hur Carola önskade att den unge sångaren skulle massera hennes ben – under hennes klänning.

Danny blev verkligen paff av Carolas invit. Med en viss tvekan för han in sina händer under Carolas klänning.

Den intima stund som uppstod inför rullande kameror gjorde Danny nästintill chockad.

– Vad fan hände precis?, utbrister han förvånat och inte så lite förvirrad.

Det verkar däremot inte som att Danny Saucedo var helt missnöjd efter de flörtiga scenerna i TV4-succén. Han tedde sig snarare lite charmad av att vara intresse för den ikoniska sångerskan.

– Jag tänkte att det var härligt. Det var uppfriskande. Det var kul att bli uppraggad av Carola. Det var jättehärligt, konstaterade en leende sångare efteråt.

Nu kanske han återigen kan glädjas över de känslor som Carola verkar ha för den 20 år yngre sångaren.

Det var när sångerskan gästade radiostationen NRJ som hon inte kunde låta bli att tala varmt om den unge sångaren. Hon ville till och med inleda ett professionellt samarbete med honom.

Carola är nämligen inne på spåret att dom ska spela in en duett tillsammans. Hennes egna förslag är att de ska spela in ”Fångad av en stormvind”.

– Jag tror att vi skulle låta väldigt härliga tillsammans, säger Carola i intervjun med NRJ Morgon, rapporterar Expressen.

Frågan som nu kvarstår är om Danny blir lockad av Carolas senaste invit.

Sponsrat innehåll

Andra läste även