Carolina Gynnings avslöjande om bebisens kön efter ultraljudet: ”Så skönt”

Efter en lång tid av försök har det äntligen hänt att Carolina Gynning och Viktor Philipson väntar barn. Nu avslöjar tv-profilen ytterligare hemligheter om den lille där inne i magen.

Det kom som en riktig chock när Carolina Gynning avslöjade i januari att hon är gravid med hennes och Viktor Philipsons första gemensamma barn. Men vägen dit har inte varit lätt. I början av parets förhållande berättade Carolina att de ville ha ett barn tillsammans. Det var lättare sagt än gjort efter långa försök drabbades de av ett missfall.

Tron om att paret skulle få barn tillsammans minskade då de i början av sommaren gjorde offentligt att de gått skilda vägar. Att de skulle hitta tillbaka till varandra var aldrig en omöjlighet då Carolina menade att det var hennes målbild hela tiden.

Men nu väntar alltså Carolina och Viktor deras första gemensamma barn och det samtidigt som vännen Carina Berg också är gravid.

Lyckan är total och på sociala medier lägger vännerna ofta upp bilder tillsammans med magarna i vädret. Det är dock inte det lättaste att vara gravid. Oron för hur bebisen i magen mår tär på den allra bästa. I podcasten Gynning & Berg hittar sig själva berättade hon nyligen att varken hennes psykiska eller fysiska mående är på topp i nuläget.

Foto: Instagram

– Jag mår så psykiskt dåligt nu Berg, du vet ju vad jag har tagit mig igenom här. Urinvägsinfektion, vi fruntimmer som är här i podden och lyssnar. Det är fan det värsta man kan ha, säger Carolina i podden.

Men som tur är verkar inte sjukdomen tagit knäcken helt på Carolina som i sitt senaste Instagram-inlägg är riktigt glad. Sista ultraljudet är avklarat och förutom att hon fått reda på att barnet ser friskt ut, bär hon också på en hemlighet.

Foto: Instagram

Nämligen vilket kön barnet har.

”Allt är bra med bebis! Sista ultraljudet avklarat sååå skönt. 10 fingrar 10 tår fint hjärta och lungor. Och allt annat man kan mäta och kolla! Och nu vet jag vad som ligger där inne?”, skriver Carolina i inlägget.

Men om det är en liten pojke eller flicka som ligger där inne kan vi bara spekulera om. Det är en hemlighet som Carolina bestämt sig för att hålla för sig själv.

Sponsrat innehåll

Andra läste även