Carolina Gynnings nya lyxhus – första orden om oväntade detaljen: ”Kär”

Annons

Carolina Gynning äger en villa med sjöutsikt på Ekerö, en drömlägenhet på Ibiza och nu har hon skaffat ett nytt hus till familjen. I podden berättar hon om det nya lyxhuset.
– Nu börjar det ordna upp sig, säger hon.

Carolina Gynning har fått möjligheten att leva ut sin passion för konst och tillsammans med vännen Carina Berg, driver hon den populära podden Gynning & Berg – hittar sig själva.

Carolina är ihop med kungavännen Viktor Philipson och i vår kommer deras gemensamma bebis till världen. Carolina har döttrarna Adele och Alicia sedan en tidigare relation.

Förhållandet med Viktor har varit turbulent och i somras berättade hon att de tagit paus från varandra, men det dröjde inte länge fören de hittade tillbaka till varandra och kort därefter kom nyheten att Carolina var gravid.

Utöver att Carina och Carolina pratar om sina barn och familj i podden, får lyssnarna även ta del av andra stora saker som händer i deras liv. I det senaste avsnittet kan Gynning avslöja en nyhet som gör hennes liv komplett på många vis.

Foto: Instagram

Carolina bor till vardags i en villa på Ekerö med stor tomt och sjöutsikt och för lite mer än två år sedan köpte Carolina sin drömlägenhet på Ibiza. Nu har hon valt att köpa ett lyxigt fjällhus mitt i backen i skidorten Björnrike.

Annons

Carolina berättar i podden om den nya investeringen som består av hela 200 kvadratmeter.

Annons

– Jävligt läckert är det, säger hon om sitt nya hus.

Foto: Instagram

Villan har fem meter i takhöjd och ligger 25 minuter från Carina Bergs hus. Carina tillbringar vintrar och somrar i Björnrike, berättar hon i podden.

– Jag har inte varit där så mycket, men jag blev kär i det när jag var där i vintras, säger Carolina Gynning om Björnrike.

Annons

Huset som hon köpt har lyxen att ha så kallat ”ski in/ski out”-läge, vilket innebär att det är placerat precis vid pisten, så man kan åka direkt ut i backen. Det börjar ordna upp sig med Carolinas bostäder. Nu har hon en bra blandning vid alla tider på året.

Foto: Instagram

– Nu börjar det ordna upp sig. Nu har jag en trevlig villa med sjöutsikt på Ekerö, en lägenhet på Ibiza… och sedan la vi också till fjällstugan, säger hon.

Sponsrat innehåll

Andra läste även