Carolina Gynnings stora problem i sängen med Viktor Philipson

Carolina Gynning väntar nu sitt tredje barn med Viktor Philipson. Men vägen dit var inte lätt. Paret kantades av tuffa problem.

41-åriga Carolina Gynnings liv är som en spännande dramakomedi. Man både skrattar och gråter när hon så frikostigt i sociala medier bjuder på spännande inblickar från hennes liv.

Carolina kom för en tid sen med ett glädjande besked. På Instagram publicerade hon ett inlägg med texten: ”Ett nytt liv växer inuti mig…”. Nu ska hon äntligen bli mamma en tredje gång och föda sitt och Viktor Philipsons kärleksbarn.

Som i så många andra sagor, slog Carolinas dröm in och nu planerar hon sitt nya familjeliv. Paret är väldigt förväntansfulla över bebisen som väntas komma mot sommaren.

Viktor Philipson, är son till kungavännen Aje Philipson och styvson till Bathina Philipson, som är känd från tv. Det råder alltså ingen dramatik när Carolina Gynning tar ett steg närmare kungafamiljen och som så småningom ska gifta sig in i societetsfamiljen.

Foto: Instagram

Carolina och Viktor gick för en tid sedan ifrån varandra och hade en paus. Men efter återföreningen stod det klart att en liten baby är på väg.

Men det var inte det lättaste för Carolina, som öppenhjärtat berättat om svårigheterna att bli gravid som 41-åring.

– Om du då är 40 plus och ska hetsa fram en unge så är det låga odds att det blir någonting, så vi höll ju på och försökte sedan vi träffades, berättade hon i sin omåttligt populära podcast som hon driver med väninnan Carina Berg, som också väntar barn.

På senare tid har Carolina avslöjat hur extra livsglad hon var när hon träffade Viktor, som idag kallar för sin ”Nishti”. Med tanke på parets passionerade och aktiva liv i sänghalmen trodde Carolina att det skulle bli en lätt match att bli gravid.

– När man har ligger sjutusen gånger om dagen borde man ju bli gravid ännu lättare, resonerade hon i bloggen och fortsatte: 

– Vi har ju hållit på i ett och ett halvt år och bara fått negativt på stickan och jag var så jävla knäckt. 

Foto: Instagram

Men för att få några resultat i befruktningen ska man inte ligga för mycket, varannan eller var tredje dag sägs vara tillräckligt enligt experter.

– Så jag och Nishti låg ju lite för mycket, konstaerar Carolina Gynning.

Men den efterlängtade bebisen beräknas komma till sommaren och enligt Carolina och den blivande pappan är de väldigt förväntansfulla.

– Viktor har inga barn sedan tidigare så vi ville ha ett gemensamt. Han tycker det känns fantastiskt. Han älskar äventyr och det är det största äventyret hittills, säger Carolina Gynning glatt i Femina.  

Sponsrat innehåll

Andra läste även