Casper Janebrinks totala kaos med Arvingarna: ”Struligt”

Arvingarna, där medlemmarna inkluderar Casper Janebrink, 54, Kim Carlsson, 52, Lars “Lasseman” Larsson, 52, och Tommy Carlsson, 55, har varit upptagna under sommaren med många konserter.

Nyligen avslutade de tre spelningar i Finland och ikväll uppträder de på Dansbandsfestivalen på Åland.

Förutom sitt arbete med Arvingarna, är Casper också programledare för Bingolottos Sommarkväll tillsammans med Agneta Sjödin, 56. Denna kombination av åtaganden kan vara tuff, vilket blev uppenbart när Casper nyligen missade flyget till Stockholm och var tvungen att hitta en alternativ resväg.

På Instagram berättar Casper om den kaotiska resan till Åland. Han missade sitt flyg till Stockholm och tvingades leta efter andra sätt att nå fram.

Foto: Instagram

En kaotisk resa

I en intervju med tidningen Hänt beskrev Casper sin resa och sina försök att hinna fram till kvällens spelning.

– När jag skulle flyga till Stockholm för att sedan ta mig vidare till Mariehamn var SAS försenade en timme, så jag missade det enda flyget som gick, säger Casper. Istället fick jag kasta mig på telefonen för att kolla vilka alternativ som fanns.

Casper förklarar att hans resa nu omfattar sex stopp istället för den direkta flygning han planerat. Han missade också färjan som skulle föra honom till Åland, vilket resulterade i att en privat båt fick hämta honom.

Foto: Wikipedia

Andra problem med resor

Det är inte bara Arvingarna som har haft problem med sina resor. Casper nämner att även Streaplers tvingades ställa in en konsert på grund av dåligt väder.

– De lyckades inte komma dit eftersom det blåste för mycket och färjan kunde inte lägga till. Därför har de redan fått planera om några av spelningarna, säger Casper. Det verkar som att det har varit lite struligt för alla, men jag tänker inte ge upp. Jag ska se till att komma till spelningen.

Om allt går som planerat, kommer Casper att anlända till Åland i tid för kvällens uppträdande.

– Det som var skönt är att jag var i så god tid i Stockholm så jag hann planera om och ta mig till Åland, avslutar Casper.

Sponsrat innehåll

Andra läste även