Charlotte Perrelli lägger ned helt – berättar om orsaken bakom beslutet

Efter att ha underhållit och engagerat sina läsare i nästan två decennier väljer Charlotte Perrelli nu att säga farväl till en av sina mest långlivade plattformar – hennes blogg.

Meddelandet om nedläggningen kom som en överraskning för många, men Perrelli har nu delat med sig av orsakerna bakom sitt beslut.

Under 16 år har Charlotte Perrelli delat med sig av sitt liv och sina upplevelser genom sin blogg. Från att ha varit en av de största bloggarna i Sverige med imponerande 100 000 unika läsare om dagen har Perrellis närvaro på nätet förändrats.

Utvecklingen av nya plattformar som Instagram och Snapchat har förändrat spelplanen, vilket har fått henne att reflektera över bloggandets relevans i dagens digitala era.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Charlotte Perrelli (@laperrelli)

”Jag började blogga 2008 vill jag minnas? Första gången var på Aftonbladet och jag var en av de största i Sverige ganska snabbt m 100 000 unika läsare om dagen! Otroliga siffror. Då fanns inte insta/ Snapchat och tillgängligheten var därmed inte densamma. Idag ser det annorlunda ut. Att blogga börjar kännas en aning omodernt och siffrorna är inte detsamma.”, delar Perrelli med sig på sin blogg och Instagram.

Men det är inte bara den förändrade digitala landskapet som har påverkat Perrellis beslut. I sitt avskedsinlägg reflekterar hon också över de många åren av glädje och utmaningar som hon har delat med sina läsare.

”Jag har gått igenom mycket under dessa 16 år….. och tagit med er på resan så mycket jag mäktat med. Försökt att vara personlig men inte fullkomligt privat. Jag hade två små barn när jag började blogga och sedan har jag träffat mannen i mitt liv och fått ytterligare 2 barn.”, skriver Perrelli.

Ett sista avsked

Som ett sista farväl bjuder Perrelli sina läsare på en bildserie som sammanfattar de minnen och ögonblick som hon har delat med dem under årens lopp. Bilderna inkluderar allt från skivinspelningar och vinsten i Melodifestivalen till personliga händelser som bröllop och husköp.

För Perrellis följare har hennes blogg varit en plats för gemenskap och underhållning. Många av dem uttrycker sin tacksamhet och berättar att de kommer att sakna hennes närvaro online.

Foto: Perrellis blogg

”Stort tack för allt!”, skriver en läsare.

”Kommer sakna dig och din blogg. Du är en stark kvinna.”, delar en annan.

Charlotte Perrelli har dock ingen avsikt att dra sig tillbaka från offentligheten helt och hållet. Trots att bloggen stänger kommer hon fortfarande att vara aktiv på andra sociala medieplattformar och fortsätta sitt arbete inom Eurovision och som artist.

Sponsrat innehåll

Andra läste även