Då flyttar Bianca Ingrosso in i nya lägenheten – avslöjar detaljerna om drömlyan

Nu berättar influencern om sin nya lägenhet!

Bianca Ingrosso, 26, har blivit en framgångsrik affärskvinna och har många järn i elden. Hon sitter i ”Talang-juryn” och sköter sitt sminkmärke ”Caia” som ständigt expanderar.

Nu får Bianca dessutom chansen att visa upp företagets nya kontor, som visserligen ligger nära det gamla kontoret – men är betydligt större!

Det nya kontoret ligger beläget på Östermalm med en härlig utsikt över Humlegården.

Flyttar till ny lägenhet

Även på det personliga planet blir det nya lokaler. Under veckan avslöjade Bianca Ingrosso att hon, tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen, 27, flyttar till en ny lägenhet!

”Och JA mina vänner! I början av den här veckan köpte vi våra absolut största drömmars lägenhet! Den har verkligen allt och mycket mer än vad jag någonsin drömt om.”, skrev hon då till en bild på henne och Phillipe.

På sin vlogg på Youtube diskuterar Bianca sin nya lägenhet:

– I måndags så köpte jag en lägenhet. Jag köpte min absoluta drömlägenhet. Det är inträde om sex månader och jag ska renovera om lite, inte mycket, för att den är redan helt otrolig i sig.

För Bianca blev det kärlek vid första ögonkastet när hon såg lägenhet – och köpte den redan en vecka senare.

– Det här är den perfekta planlösningen, det är jättenära där jag bor nu, det är högt i tak, det är fönster överallt, jättestora fönster, en enorm lägenhet. Så jag bara kände, det är här jag vill bo, säger hon och fortsätter:

– Det är här jag liksom kan skaffa barn och uppfostra dem i, alltså det är här jag vill bo i typ 20 år framöver.

Så stor är lägenheten

Bianca Ingrosso passar även på att avslöja hur stor hennes nya lya är.

– Den är 300 kvm stor. Den har fyra sovrum, jättestora ytor och den mest perfekta planlösningen jag varit med om. Och det är allting jag nånsin har drömt och inte ens kunnat våga drömma om, förklarar Bianca och berättar när tanken är att flyttlasset går av stapeln:

– Tanken är att flytta in nästa sommar, efter lite renovering. Jag ska flytta kök och göra om badrum och så vidare. Men jag är så glad! Alltså jag har sånt pirr i magen för livet.

Sponsrat innehåll

Andra läste även