Dag Tolstoys erkännande efter hårda förlusten i Farmen – planen bakom de oväntade valet: ”Lika bra”

Dag Tolstoy fick lämna Farmen direkt utan att ens komma till Torpet först. Nu berättar han om hur det kändes att åka ut.

– Det var lika bra, säger han.

TV4:s program Farmen är tillbaka och med tretton säsonger bakom sig är det igång med en ny säsong. I år är det populära programledaren Anna Brolin som leder programmet.

Det är en mix av deltagare i år, det finns bland annat en bagare, nagelteknolog och en flygvärdinna med bland deltagarna.

Foto: TV4 Play

Under årets säsong har det redan hänt mycket. Några av deltagarna har fått flytta in på Torpet och de deltagare som befunnit sig på Torpet den här veckan är Philip Albinsson och Robin Kacaniklic.

Den här veckan har Selmir ”Selle” Hocanin, varit storbonde på gården. Tidigare har han berättat om hur han såg på den uppgiften.

– Det var ju en jävla uppgift kan jag säga. Jag var total-chockad, för jag är ju en av de topp tre som är minst van med gård, berättade Selle då för Hänt.

Dag Tolstoy utsågs i torsdagens program till förste-kämpe. Som förste-kämpe måste man välja en andre-kämpe och Dag valde då Daniel Tholén.

Foto: TV4 Play

I veckofinalen i söndags möttes Dag och Daniel i en hård kamp som handlade om att man skulle slå ner spikar snabbast. Daniel blev vinnare i den tävlingen och Dag tvingas att lämna Farmen.

Men han fick lämna gården utan att ens komma till Torpet först. Nu berättar han för Hänt vad han kände om det.

– Det var lika bra att jag inte kom till Torpet. Jag hade inte trivts där, säger han.

När Dag utsåg sin andre-kämpe beskrev han personen som den han trodde skulle vinna hela Farmen 2021. Han valde att gå på de tuffaste motståndet. Nu tror Dag att det beslutet kan ha varit en kombination av att han ville mäta sig med den bäste och att han var trött på livet på Farmen.

– Det var en kombination. Jag kände att ska jag orka vara kvar här måste jag spela hårt. Jag visste att mina chanser inte var stora, men det var enda sättet jag kunde göra. Det blev en värdig sorti att åka ut mot den bäste, säger Dag Tolstoy till Hänt.

Sponsrat innehåll

Andra läste även