Dagens bildgåta: 1 av de här kvinnorna svävar i livsfara – kan du räkna ut vem?

Bara personer med riktig falkblick kan räkna ut svaret på den här bildgåtan. Hur klarar du dig?

Dags för dagens gåta! Så häll upp en kopp varm dryck, luta dig tillbaka och var beredd på lite hjärngympa.

Den här bilden hittade jag på nätet och den verkar ha snurrat runt på olika sidor en hel del. Dock så har många användare väldigt svårt att klura ut det rätta svaret, så nu tänkte jag testa er!

Som med många andra bildgåtor gäller det att skärpa blicken och försöka hitta de detaljer i bilden som ger dig ledtrådarna du behöver för att avslöja svaret.

Vem svävar i livsfara?

På den här bilden ser vi en tre stycken kvinnor som alla tränar på olika sätt i en gymlokal. Vi har också fått reda på att en av dom svävar i en potentiell livsfara, frågan är bara vem?

Ledtrådarna du behöver finns gömda i bilden, så nu gäller det bara att börja leta!

Brightside

Har du hittat någon kandidat än? Ta så lång tid du behöver innan du bestämmer dig för ett alternativ. När du känner dig redo kan du scrolla ner och kolla facit!

Pexels

Rätt svar

Dags att se om du gissat rätt. Vem tror du svävar i fara, kvinnan på balansbollen, kvinnan som lyfter en hantel eller den tredje kvinnan, på löpbandet?

Här är rätt svar:

Brightside

Det är alltså kvinna nummer tre, på löpbandet som svävar i fara. Kan ni se varför?

Som det visas på bilden så tuggar hon på ett tuggummi samtidigt som hon tränar. Det är faktiskt väldigt farligt då hon kan ramla och sätta tuggummit i halsen!

Ett stort grattis till alla er där ute som lyckades klura ut rätt svar! Glöm nu inte att dela bilden och utmana vänner och familj på bildgåtan!

Sponsrat innehåll

Andra läste även