- Annons -

Nyhetsmorgon är ett oerhört populärt program. Jag tror inte att jag är ensam om att mer eller mindre varje vecka kolla på Nyhetsmorgon medan jag dricker mitt morgonkaffe.

Om du precis som mig kollar på Nyhetsmorgon, så känner du kanske igen TV-profilerna sedan tidigare. Nu handlar det om Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt som är ett populärt par i Nyhetsmorgon.

Men i torsdagens program var Steffo utbytt och istället fanns Anders Pihlblad vid Jennys sida. Nu berättar Steffo om sin frånvaro.

Steffo och Jenny har blivit tittarnas favoritduo i Nyhetsmorgon. Nyligen fyllde Steffo 65 år, en ålder då man ofta brukar gå i pension. Men det är inget som programledaren har tänkt på ännu.

- Annons -
Bildkälla: Instagram

I en intervju berättade han att tanken på att gå i pension har funnits men under dessa corona-tider finns det ändå inte så mycket att göra.

- Annons -

– Nu är jag inne på den 43:e säsongen och jag har snuddat vid tanken att jag kanske borde lägga av. Men under dessa coronatider är alternativet inte så roligt och det är fortfarande väldigt kul att jobba med Nyhetsmorgon, sa han då.

Steffo har varit borta en del från programmet i och med jaktsäsongen och när han drabbades av corona-viruset. Men nu är han frisk.

Men i gårdagens program lyste han med sin frånvaro. Jenny jobbade istället med Anders Pihlblad. När Hänt frågar Steffo vad anledningen till hans frånvaro var, svarade han:

Bildkälla: Instagram

”Är i skogen”, förklarade han i ett meddelande till Hänt.

Nu undrar man kanske hur länge Steffo ska vara i skogen, men han var tillbaka redan idag.

”Jobbar i morron”, skriver han.

Vi hoppas att Steffo hade en trevlig vistelse i skogen. Ibland behöver man lite lugn och ro i vardagen och gillar man skogen är det ett perfekt ställe att samla energi på.

- Annons -