Därför tar Suzanne Reuter över som nya Ica-Stig – chockvändningen som förändrar allt

Suzanne Reuter och Björn Kjellman toppar bettinglistorna. Men vem är det egentligen som tar över kavajen som nya Ica-Stig? Nu kommer det nya detaljer kring vem som tar över rollen. Här är detaljerna som förändrar allt.

Sedan Loa Falkman avslöjade att han slutar har spekulationerna kring vem som tar över rollen varit i full gång.

I 20 års tid har det svenska folket fått följa med bland Stig och hans kollegor i butiken.

För att göra det ännu mer spännande har Ica valt att inte avslöja ersättaren direkt och istället har de delat ut ledtrådar vecka efter vecka i reklamfilmerna som går på tv.

Ica har verkligen lyckats med sitt uppdrag eftersom snacket om vem som tar över rollen är en riktig snackis just nu.

I början av denna vecka släptes de första bilderna på nya butikschefen. Men vad de höll hemligt var personens ansikte. Folket kunde enas om att det var Björn Kjellman som vars ansikte var gömt.

”Det är Björn Kjellman! En bild på ”Adam och Eva” på disken. London – har läst in Paddington. Fängelsejacka – ”Vägen ut”. Musikaler på Göta Lejon. Är väl bara ett par ledtrådar”, skrev bland annat en person på Facebook.

Men innan denna video släpptes var det ett annat namn som var på tapeten. Nämligen Suzanne Reuter.

”Måste vara Suzanne Reuter. Passar in på alla ledtrådar. I programmet Reuter och Skog så använder hon Ulla Skog som golvmopp. En föredetta IfK spelare heter ”Gustav Svensson” precis som hennes man i ”Svensson Svensson”, lastbilen från England kallas för Lorry vilken hon varit med i. Sen fångarna på fortet, liljorna (som betyder Susanne) och om Suzanne är tvilling som det står här så är det det stjärntecknet på TVn”, skrev en person på Facebook.

Foto: ICA

I den senaste reklamfilmen hörs även en röst i högtalaren som ropar ”Lena Svensson till kassan tack”. Lena Svensson är ett namn som många kopplar till Suzanne Reuter efter att hon spelat rollen som Lena Svensson i tv-serien Svensson, Svensson.

Även Suzanne har toppat listorna, att många tror att hon tar över råder ingen tvekan över. Så, kan det möjligen vara så att Suzanne bär en mask i den nya reklamfilmen?

Masker är ett drag som Ica tidigare har använt sig av, när skådespelaren Claudia Galli Concha som spelade Sofia slet av sig en mask och visade sig vara en helt annan person under. Reklamfilmen fick namnet ”Face off”.

Foto: ICA

Så det kanske är Suzanne Reuters som är nya Ica-Stig. Eller kanske Ica-Stina? Eller kan det helt enkelt vara så att både Suzanne och Björn tar över butiken tillsamman hädanefter?

Av Ica:s utomhusreklamer att döma ser det faktiskt ut som att det är två olika personer som är iklädda kavajen. På ena bilden ser personen ut att ha mer hår än vad vi sett i tv-reklamen och visst är det inte Björns svall som syns här? Dessutom ser det väl faktiskt ut som två olika kroppar?

Sponsrat innehåll

Andra läste även