Därför tog Suzanne Reuter rollen som Ica-Stina: Inga skamkänslor

Suzanne Reuter tog rollen som Ica-Stina utan att tveka. Att det anses fult att göra reklam var inte någonting som hon ägnade några speciella tankar åt. ”Det skiter jag i”, säger hon till P4 Extra.

Ica avslöjade äntligen vem som skulle ta över butiken i söndags. Björn Kjellman ersätter Loa Falkman som Ica-Stig. Men Suzanne Reuter tar rollen som Ica-Stina, Stigs storasyster.

I den första reklamfilmen återvänder Stina hem till familjen och Ica-butiken som hon lämnade redan som ung, för att resa och se världen. Hon kommer tillbaka och har 51 procents ägande till butiken medans brorsan har 49. Vilket är bäddat för intriger.

För den folkkära skådespelerskan, som bland annat medverkat i Rederiet och Svensson, Svensson, var det ett lätt val att tacka ja till rollen som Stina i reklamfilmen.

– Det var inte så problematiskt för mig. Jag har sett de här filmerna och tycker ofta att det är väldigt roligt och bra tänk, säger hon och fortsätter:

– Det passar mig som fyller 69. Det blir perfekt för mig just nu. Dessutom kan man tjäna pengar som alltid är bra att ha när man blir äldre och ska in i pensionsåldern. 

Att det anses fult att göra reklamfilm var ingenting som störde Suzanne.

– Det skiter jag i. Det var inte accepterat att göra sketcher och vara med i såpor. Jag har aldrig brytt mig om det, så det var ingen stor grej. Jag tycker det ska bli jätteroligt. Det är inga skamkänslor, säger hon till P4 Extra.

Vi får se vad Ica hittar på för intriger i deras nya reklamfilmer framöver. Det ska bli väldigt kul att se Suzanne och Björn tillsammans.

Sponsrat innehåll

Andra läste även