Därför tvingades inspelningen av Wahlgrens värld avbrytas – slutade i tårar

I torsdagens avsnitt av Wahlgrens värld tog känslorna över och det hela slutade i bråk och tårar.

Ni som gillar drama och känslor har något att se fram emot i det nya avsnittet av Wahlgrens värld. Ett känslomässigt helvete brakar nämligen loss inte bara en, utan två gånger.

Som så många gånger förr är det Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren som hamnar i ett jättebråk på grund av bristande kommunikation. Det hela börjar med ett missförstånd om Biancas hundar som Pernilla skulle passa. Sekunder senare har allt urartat och det hela ledde till att Bianca inte kunde åka till Göteborg för att hälsa på pojkvännen Phillipe Cohen.

Diskussionen började om Biancas hundar men ledde så småningom till ett bråk om mamman och dotterns relation.

– Bianca nu får du lugna ner dig. Du skyller ju alltid ifrån dig på alla andra och ingenting är någonsin ditt fel. Och hur orkar du ens bråka så här hela tiden? Du bara maler på och kan ju inte släppa saker. Bråkar du så här med Phillipe också. Det är ju helt sjukt, säger Pernilla. 

Discovery+

– Det här är ju varför din och min relation är på en skör tråd. Vad har varit vårt största problem sen jag var liten? Du har aldrig lyssnat på mig och vill ju inte förstå mig. Du är inte ens intresserad av hur jag känner eller hur jag tänker, svarar Bianca. 

När en dag har gått ska Pernilla och Bianca försöka bli sams igen och träffas på stan, men det går inte riktigt som de hade tänkt. Det uppstår ett nytt bråk som resulterar i att Bianca tar av sig mikrofonen och går därifrån.

– Bianca du måste lära dig att släppa saker. Nu grottar du och ältar i saker igen – som redan har hänt. Varför kan du inte bara gå vidare ibland. Du måste ju själv bli alldeles utmattad av det här, säger Pernilla. 

Discovery+

– Ibland försöker den här lilla flickan i mig bara… nej jag kommer bara att börja gråta. Jag går nu, säger Bianca och lämnar platsen. 

Efter Biancas avsked brister Pernilla ihop och tårarna rinner.

Allt går att se i veckans avsnitt av Wahlgrens värld på Discovery+, och det verkar bli ett program att minnas!

Sponsrat innehåll

Andra läste även