Därför tvingades Syliane lämna Farmen – sanningen om TV4:s beslut som tittarna inte fick se

Torpet är stället där Farmen-deltagarna kan tävla om en andra chans att komma tillbaka till Farmen.

Syliane Duval var en som bodde på torpet, men efter två dagar tvingades hon åka hem.

– Det var ”waste of time”, säger hon till Hänt.

Torpet är stället dit Farmen-deltagarna kommer till när de förlorar gårdskamper. På torpet får deltagarna leva med begränsade tillgångar och utan den klassiska ”bonde-praktikan”.

Just nu är Philip Albinsson och Robin Kacaniklic på torpet. Men de behövde inte flytta dit själva, de fick sällskap av Helena Hedqvist och Syliane Duval. Båda två var med i Farmen förra året, där Helena kom tvåa.

Tillsammans på torpet kämpar de nu att ta sig tillbaka till Farmen igen.

Syliane är väldigt revanschsugen, men i gårdagens avsnitt hände något som inte fick hända. Hennes migrän bröt ut.

Tittarna kunde se en trött och tagen Syliane. Hon låg på de kalla golvet med migrän, medans de andra jobbade på hönshuset.

– Jag fick migränanfall och så hade jag haft jättemycket migrän innan och så. Så jag orkade inte vara kvar. Jag har nog aldrig haft ett så stort anfall som när jag var där inne faktiskt, förklarar hon nu för Hänt.

Foto: TV4

Hennes huvudvärk var så påfrestande att Syliane inte kunde vara kvar och den oturliga tajmingen är något som hon grämer sig över.

– Det var sån himla otur, det var så onödigt att bara vara där i två dagar. Nu tänker jag att jag bara borde ha struntat i allt. Så det är lite jobbigt nu när det sänds för jag är en sån som inte vill ge upp egentligen, säger hon.

Att hon tvingades lämna var hennes egna beslut då hon mådde för dåligt för att vara kvar. Nu anser hon att hennes medverkar var slöseri med tid.

– Jag tycker att det var waste of time att vara med och att sitta i karantän i 10 dagar bara för det. Jag tappade massa tid på att sitta i karantänen och sen åkte jag ändå hem efter 2 dagar. Det kändes waste of time från min sida. Jag hade kunnat göra något annat då istället, säger hon och fortsätter:

– Det var mitt eget beslut att lämna. Men det känns lite tråkigt nu i efterhand.

Sponsrat innehåll

Andra läste även