Därför valde Phillipe Cohen att flytta – sanningen bakom beslutet att lämna Bianca Ingrosso

I slutet av förra året kom beskedet om att Phillipe Cohen valt att flytta ifrån Bianca Ingrosso.

Nu avslöjar Phillipes mäklare Ronni Mleckovicz var flyttlasset kommer att gå.

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso har varit ett av Sveriges hetaste kändispar under en lång tid. Deras följare har följ deras kärleksrelation sedan de träffades för sju år sedan.

Deras relation har haft sina toppar och dalar och förhållandet har fått smaka på ett flertal uppbrott.

Nu på senare tid har det varit oklart hur Bianca och Phillipes relation egentligen ser ut. De har inte sett tillsammans på länge och flera av följarna misstänker att paret har gått skilda vägar igen.

Foto: Instagram

Bianca berättade även under sommaren att relationen var svajig.

– Just nu går vi igenom en väldigt tuff period. Jag hoppas att vi kommer att lösa det och att vi kommer att komma ur det. För helt ärligt ser jag ingen annan jag vill gifta mig och skaffa barn med och jag hoppas att vi kommer att hålla för evigt, sa hon då.

Därefter har varken Bianca eller Phillipe kommenterat deras relationsstatus, men i slutet utav förra året kom ett besked – att Phillipe valt att flytta ifrån Bianca.

I början av 2019 flyttade Bianca in i sin lägenhet på Östermalm. Lägenheten ligger ett stenkast från Phillipes. Paret blev tillsammans igen och Phillipe flyttade in hos Bianca och hyrde ut sin lägenhet.

I samband med följarnas spekulationer om att paret återigen har gått skilda vägar avslöjade Phillipe att han säljer sin lägenhet. Lägenheten såldes till rekordpris.

Foto: Instagram

Eftersom Phillipe är uppvuxen i Göteborg är det många följare som misstänker att han kommer flytta dit igen. Men efter att Hänt varit i kontakt med Phillipes mäklare Ronni fick han inte enbart uppdraget att sälja lägenheten åt Phillipe, utan även att hitta en ny. Han berättar nu att det lutar åt Stockholm.

”Jag hjälper och håller utkik efter hans nästa lägenhet också”, skriver han i ett meddelande till Hänt innan han fortsätter:

”Han kikar på lite olika områden i innerstan.”

Med andra ord blir Phillipe kvar i Stockholm, men vart är ännu oklart.

Sponsrat innehåll

Andra läste även