David Hellenius avslöjande om Renée Nyberg – talar ut om problemen med hustrun

Den folkkära programledaren avslöjar problemet med hustrun Renée Nyberg.

Det går bra för de folkkära makarna Renée Nyberg, 55, och David Hellenius, 48.

Paret, som varit tillsammans i hela 13 år, blev år 2020 utsedda till Sveriges bästa manliga respektive kvinnliga programledare i tv-priset Kristallen.

Det perfekta tv-paret kan tyckas, men även solen har sina fläckar och lagom till premiären av TV4:s ”Masked singer” Passar David på att avslöja en brist hos sin hustru.

TV4

Berättar om nya säsongen

Efter förra årets succé återvänder David som programledare för TV4:s underhållningsprogram ”Masked singer”.

– Jag tycker att det är så pass kul så jag skulle kunna tänka mig att göra det här i många år. Det är väldigt roligt program att göra, berättar David för sajten Hänt och fortsätter:

– Jag tycker att det är svårare i år. Sedan om det är sant eller inte det vet jag inte, men jag tror att det är medvetet från dem som gör ledtrådarna. Första säsongen handlar så mycket om att förstå programmet och dras med. Gissningsleken i år är något att bita i, det kan jag säga!

Avslöjar problemet med hustrun Renée

Programledarparet Renée Nyberg och David Hellenius brukar inte dra sig från att skämta friskt med varandra och senast passar David på att avslöja en sak om deras relation.

– Jag tycker att det vore roligt om jag blev väldigt lurad själv av någon. Det hade varit kul om min mamma var med kanske. Renée vore kul. Men du fattar, att jag blev lurad av någon nära, svarar David Hellenius på frågan om vem han hade velat se under maskerna i ”Masked singer”.

När det gäller sången har David dock inga större förhoppningar på sin fru, utan menar att det är andra egenskaper hon får använda.

– Vi har båda två har problem med gehöret. Vi är båda lite tondöva. Båda har ganska bra röst när vi väl träffar rätt ton, men vi kan inte skryta med våra sångröster, det kan vi inte. Hon hade behövt satsa på charm!

Både Renée och David verkar ha en härlig relation med varandra och vi ser fram emot den nya säsongen av ”Masked singer”.

Sponsrat innehåll

Andra läste även