David Hellenius kritiseras för sitt udda uppträdande i Nyhetsmorgon

David Hellenius dök upp i Nyhetsmorgon för att diskutera den nya säsongen av Masked Singer. Men sedan gjorde han ett oväntat framträdande som väckte reaktioner bland tittarna.

Under fredagen gästade David Hellenius och Pernilla Wahlgren Nyhetsmorgon för att markera premiären av den fjärde säsongen av Masked Singer, där Hellenius är programledare och Wahlgren sitter i juryn. Övriga medlemmar i juryn är Felix Herngren, Nour El Refai och Måns Zelmerlöw.

Innan Hellenius tar plats i soffan för att diskutera programmet, gör han dock en märklig entré i ett annat segment av programmet, vilket väcker starka reaktioner bland tittarna.

Aftonbladet avslöjade identiteterna på popduon Hooja, vilket inte välkomnades av varken artisterna eller deras fans. Detta hände efter att Hellenius, mitt under deras intervju i Nyhetsmorgon-soffan, försökte övertyga dem att ta av sig sina masker, vilket inte uppskattades av artisterna.

Kritiken mot Aftonbladet blossade upp efter att de 2023 avslöjade popduons identiteter, men tidningen försvarade sitt agerande.

Tittarnas starka reaktioner på Davids agerande

Tittarna har riktat kritik mot Hellenius för hans agerande gentemot popduon Hooja. Kommentarerna har strömmat in på Nyhetsmorgons Instagram, där tittarna uttrycker sin besvikelse och ilska över hur situationen hanterades.

Debatten på plattformen har varit livlig och åsikterna har varit delade, med vissa som försvarar Hellenius och andra som anser att hans beteende var oacceptabelt. Detta har skapat en tydlig spänning och oro bland tittarna, vilket har gjort händelsen till ett hett diskussionämne på sociala medier.


I ljuset av den kritik som framkommit, återstår det att se hur David Hellenius och Nyhetsmorgon-teamet kommer att hantera situationen framöver.

Sponsrat innehåll

Andra läste även