De 6 kändaste plussize modellerna i världen

Plusstorlek – något som inte faller i samhällets förståelse av en kroppstyp när det borde göra!

När vi kämpar för att passa in i de kulturella riktmärkena för att vara ”oklanderliga” och i en specifik form – som är hög, tunn och obefläckad, bryter några kvinnor dessa generaliseringar genom att ta tag i deras utmärkta kroppar och omklassificera åtgärder. 

De instruerar oss att berömma våra kroppar bara på det sätt de är på. Medan ”lilla” fortfarande fortsätter att vara den mest attraktiva kroppstypen, är en rejäl storlek stil uppåt. 

Det är dags att vi känner igen sanningen om storslagenhet och inte vad vi anser att den borde vara. 

Vad mer är, idag kommer vi att diskutera ett par damer som leder förpackningen och är på den högsta punkten i deras visningsspel.

Topp 10 mest kända Plus-modeller i världen

Ashley Graham

En supermodell som räknade ut hur man skulle bli den första större modellen på Sports Illustrated spridit och gjorde det med så mycket ansträngning att hon packade bort ytterligare tre omslag direkt efter. Hon är släkt med Vogue, British Vogue, Cosmopolitan och många andra enorma namn. 

Den amerikanska modellen fortsätter att omklassificera det sätt på vilket en damskropp tas en gander och är en självuppfattning dissident som driver en positiv kroppsutveckling.

Se mer på nästa sida.

Sponsrat innehåll

Andra läste även