Nu avslöjar Ola-Conny och hans flickvän glädjande nyheter!

Ola-Conny Wallgren (58) hade faktiskt försonat sig med ett liv som singel. 

Allt var så komplicerat. Nu ville han bara ägna sin tid åt olika tv-projekt. Men sen minskade det..

– Snacka om blixt från en klar himmel, säger Ola-Conny till  Aftonbladet .

Linda Persson (46) jobbar på Gekås restaurang och det var här som Ola-Conny fick upp ögonen för den bubbliga damen. Ola-Conny tog ett andetag, gick fram till henne och frågade om hon ville ha hans nummer.

– Jag var så förbannad nervös att jag inte kom ihåg mitt telefonnummer. Och det tog ganska lång tid innan jag kom på det, säger Ola-Conny till tidningen.

Några dagar senare ringde telefonen.

Linda ville träffa honom. Det slutade med en dejt där de gick och fiskade i skogen och tre veckor senare var de ett par.

– Jag trodde aldrig att det skulle hända mig. Och så smäller det bara. Nu har vi träffat varandra varje dag sedan dess, säger Ola-Conny till Aftonbladet.

Genom flera säsonger av ”Ullared” har vi bekantat oss med Ola-Connys jakt på kärleken och därför blev många av tittarna glada när han 2018 kunde berätta att han fått sin flickvän Camilla. De två förlovades senare . Men 2019 bröts förlovningen.

Efter det förhållandet var Ola-Conny fast besluten att han skulle leva livet som singel.

– Nu är det bara Svinto som gäller, min katt och sällskap. Han sitter och väntar på mig när jag kommer hem från jobbet. Han är den mest trogna partner jag någonsin haft. Han klagar aldrig, han ställer inga krav, han är alltid glad, sa han efter uppbrottet till Hänt.

Blev förlovad

Men nu kan han och sin nya kärlek avslöja att de är förlovade.

– Hon är en fantastisk person, livet är för kort för att bara låta det passera, säger Wallgren till Aftonbladet .

Ola-Conny kommer inte att ge några fler detaljer om bröllopsplaneringen.

– Jag kan inte säga något. Vi tar oss god tid och i vår egen takt. Det här är något vi vill hålla för oss själva, säger han till tidningen.

Vi gratulerar paret så mycket till förlovningen!