De hade sex varje dag i ett år – så gick deras förhållande

För tre år sen fattade Brittany ett drastiskt beslut, eftersom hon tappat tron på sig själv och sin kropp.

Brittany Gibbons kunde till slut inte stå ut med åsynen av sin egen kropp. Hon var så generad att den påverkade hennes beteende och förhållandet till hennes man. 

Därför fattade hon ett beslut som förändrade hennes liv fullständigt. Receptet var sex varje dag i ett års tid. Även om hon hade mens. Det skriver Goodhousekeeping.com.

Det omvälvande beslutet kom en kort tid efter att hon hade fött sitt tredje barn. 

– Jag gjorde det inte för att rädda mitt äktenskap. Jag gjorde det för att rädda mig själv. Effekten det hade på mitt äktenskap var bara ett plus i kanten, säger Brittany Gibbons och fortsätter: 

– Jag kommer ihåg om jag kom ur duschen och såg mig själv i spegeln och tänkte: Vem släppte in min mamma? 

Från och med då ville trebarnsmamman inte längre lust att vara naken, och hon släckte alltid ljuset när hon hade sex med isn man. 

När åren gick började Brittany Gibbons ångest inför sin kropp oroa henne. 

Därför kom hon på idén att ha sex 365 dagar om året, vilket hennes man var mer än redo för. 

– Det krävdes lite övertalning för mig i början, men när månaderna gick började jag se fram mot att ha sex varje dag. Sex ledde till mer sex, och vi blev också mer romantiska med varandra i vardagen. Vårt förhållande blev starkare och bättre när vår intimitet blomstrade. 

Efter ett år kunde Brittany Gibbons märka en stor utveckling hos sig själv, och hennes självkänsla är nu på topp.

– På det personliga planet var det förändringar i sättet jag såg på min kropp överväldigande. Jag såg till att njuta av sex och av min kropp medan ljuset var tänt. Jag gömde inte längre mina kurvor bakom kläder. Min kropp blev en njutning för oss båda två. Mitt förhållande till min man och till min kropp har förändrats på ett fantastiskt sätt, skriver den lyckliga och kurviga mamman. 

Hon avslöjar också att de tre år efter försöket är riktigt aktiva i sängen, året runt. 

Sponsrat innehåll

Andra läste även