De heta romansryktet om Benjamin Ingrosso och systern – den intima bilden skapade spekulationer!

Det är inte bara Bianca Ingrosso som finns där för Benjamin. Nu avslöjas det att Benjamin Ingrosso har ytterligare en syster.

Och till råga på det har det uppstått ett romansrykte om Benjamin och den okända släktingen.

23-åriga Benjamin Ingrosso är just nu en av Sveriges hetaste artister. Nu är han högaktuell i ”Så mycket bättre” på TV4. Sångaren får chansen att blomma ut ordentligt och visa upp sin talang.

Hans framgångar borde ge honom ett självförtroende, men faktum är att Benjamin är en känslig person som behöver stöttning i tillvaron.

Bianca Ingrosso står honom väldigt nära och har funnits för honom under hans svåra tid. Men nu har Benjamin fått ytterligare en syster att luta sig emot.

Lina och Benjamin syns ofta tillsammans på Instagram. De är bägge fina med varandra, vilket gör att många följare tycker att de ser ut som ett kärlekspar.

Det har även uppstått romansrykten om styvsystern efter den ömsinta bilden som är tagen under en båttur på Mallorca. Inget tyder på att det är romantiskt involverade i varandra, men visst vore det fränt om Benjamin gick i pappa Emilios fotspår och äktade en Björling.

Att Lina Björling kom in i Benjamins liv och är en perfekt. Nu kan Lina avlasta Bianca Ingrosso med att finnas för Benjamin när han behöver.

Sponsrat innehåll

Andra läste även