De kallar honom ’testikelkungen’: nu visar han vad han äter till frukost

Annons

Han har blivit känd under det lite speciella namnet ’Testikelkungen’ – och det är inte utan anledning som han har fått detta smeknamn.

En man har blivit känd som ”Testikelkungen” efter att ha filmat sig själv när han äter testiklar från olika djur.

31-åriga Pauly Long från Philadelphia i USA har en annan kost än de flesta andra. Det är faktiskt så speciellt att det finns människor som har jämfört honom med seriemördaren Jeffrey Dahmer.

Pauly, som är en influencer och för närvarande bor på Bali, blev viral förra året när han delade en video där han äter en rå testikel från en get.

Men enligt Paul själv är det inte utan anledning som han äter den något bisarra dieten. Tvärtom, han gör det för att det enligt uppgift har förändrat hans kropp och liv.

Alla är dock inte fullt så nöjda med vad den så kallade ’Testikelkungen’ väljer att stoppa i munnen. En av dem som inte är särskilt förtjust i det är hans fästmö Viana, skriver Daily Star

Annons
.

Vania, som han har en åtta månader gammal son med, har dock accepterat Paulys ovanliga diet.

Men hennes acceptans av att hennes fästman äter som han gör är inte helt utan utmaningar, eftersom flera har ifrågasatt varför hon skulle gå ihop med en man som äter testiklar.

”Folk kallar mig alltid Dahmer, med hänvisning till Jeffrey Dahmer och Netflix-serien som kom ut om honom förra året, eftersom jag äter djurorgan”, säger Pauly.

”De säger att jag ska dö. Annars frågar de bara varför och hur jag inte är död än.”

”De säger rasistiska saker om min fru som, ”Hon måste vara en köpt kvinna som försöker få hans pengar för det kan inte vara rätt att hon skulle stanna hos honom när han alltid äter de där sakerna.”

Annons

”Listan fortsätter och fortsätter och ärligt talat bryr jag mig inte vid det här laget. Den säger mig bara att jag är på rätt väg och att jag förbättras varje dag.”

”Om du inte har kritiker gör du inte tillräckligt. Och om du har kritiker så gör du något rätt.”

”Med berömmelse kommer hat och jag förstår att det tyvärr är så vår sjuka värld fungerar och att det kommer med territoriet.”

Det är dock inte alla som är kritiska till det, eftersom det också finns flera som respekterar honom för den bisarra dieten – och till och med blivit inspirerade att prova själva.

Han är känd för sina miljontals följare som ”Testikelkungen” och det är en titel som han verkligen lever upp till.

”Folk hänvisar ofta till mig som ’testikelkungen’ eftersom jag blev ganska populär med att äta råa testiklar från tjurar, getter och lamm”, säger han.

”De bästa kommentarerna är människor som stöttar mig och berättar hur mycket de älskar att se mig.”

”De berättar för mig hur mycket jag påverkar dem positivt på en daglig basis genom att publicera mitt innehåll som uppmuntrar människor att vara hälsosamma och äta bra och prova nya saker.”

”Jag har påverkat massor av människor att bli friska och prova den här dieten.”

En genomsnittlig dag består Paulys kost av sex till åtta ägg, fyra till sex bitar bacon, en stor biff och någon form av organ – ofta lever, hjärta eller testikel, en helstekt kyckling eller 500 g laxsashimi, 650 ml rå. getmjölk och andra mejeriprodukter, om han så önskar

”Det handlar inte om att bara äta galen mat och försöka skapa chockvärde. Det är så mycket mer än så”, säger han.

”Jag vill hjälpa människor och jag vill förändra världen till det bättre.””Jag kommer att fortsätta att göra det de flesta tror kommer att döda mig och jag kommer att fortsätta att bli friskare och visa världen vad vi verkligen är kapabla till som människor.”

Annons

Andra läste även