Dejtingexpert avslöjar tre tecken på att du ska lämna din partner

Tidigt i ett förhållande finns det tydliga tecken på att allt inte står rätt till.

Enligt en expert på dejting finns det tre särskilda uttryck som en partner kan använda som kan tolkas som varningssignaler. Om din partner säger något av dessa uttryck, rekommenderar experter att du ”flyr” från förhållandet.

Sabrina Zohar, en dejtingexpert och podcastvärd från USA, är känd för att dela med sig av sina relationer och romantikråd på sociala medier. Men nu har hon bestämt sig för att ventilera sin frustration över vissa beteenden på sociala medier.

I en viral video, som snabbt fick mer än 391 000 likes, varnade hon människor för en lista över saker som en partner kan säga om de kommer att ”skada dig” eller helt enkelt ”slösa din tid”.

”Om du nyligen har träffat någon eller börjat dejta någon och de säger en av dessa tre saker, gör dig själv en tjänst och spring”, sa hon i den virala videon.

Hon inledde listan med att förklara att om någon säger ”jag letar inte efter något allvarligt” så är det ”inte en inbjudan för dig att försöka övertyga dem”.

”De säger till dig att de kommer att skada dig om du fortsätter. Om någon är så ärlig från början, tro mig: du kan vara den mest otroligt perfekta kvinnan eller mannen på hela planeten. Det kommer inte att förändra något om de berättar att de inte är intresserade av ett förhållande,” sa Sabrina.

För det andra påpekade hon att personer som använder uttryck som ”du är för bra för mig och jag förtjänar inte dig” inte är värda din uppmärksamhet heller. Sabrina förklarade i sin video att detta bara är ett ”subtilt sätt att säga att jag kommer att såra dig”.

”Om någon ser dig som ett pris och något värdefullt, kommer de inte att släppa taget om dig om de inte verkligen ser dig som sådant. Så om någon försöker blåsa upp röken för dig och berätta för dig annars, ta det som ett tecken på att de kanske inte är den rätta för dig.”

”Punkten nummer tre är något jag har lärt mig av personlig erfarenhet med mitt ex. När en person du dejtar ständigt kallar sina ex för galna, visar det brist på ansvarstagande från deras sida. En relation involverar två individer,” förklarade hon.

”Det är väldigt lätt att skylla alla andra och hävda att alla ens ex är narcissister eller att varje person man dejtat är en idiot.”

Hon insåg emellertid snabbt varför han hävdade att alla fem av hans tidigare flickvänner var galna. Det visade sig vara ”på grund av något han gjorde i förhållandet som faktiskt drev kvinnorna till vansinne”.

Många användare på den sociala plattformen TikTok blev nästan chockade över dessa påståenden och valde att uttrycka sina åsikter i kommentarssektionen. Faktum är att flera av dem beskrev dem som ’livsförändrande’.

”Du förändrar hela mitt sätt att se på saker”, uttryckte en användare, medan en annan tillade: ”Jag gjorde precis det här… och du har så rätt.”

”Tack för det. Det var precis vad jag behövde höra idag”, skrev en tredje användare, medan en fjärde kommenterade: ”Jag älskar hur ärlig du är i ditt sätt att prata, kvinna.”

Sponsrat innehåll

Andra läste även