Den lilla flickan charmar en främmande man i matbutiken – då tar han upp något ur fickan som förändrar allt

Mamman och dottern kommer garanteras minnas den här dagen.

Julen är en tid för att fira med hjärtat och ge till andra, där givmildhet är av största vikt. För Abigail Crewe från England blev detta tydligt när hon nyligen handlade på Asda-snabbköpet med sin syster och sin lilla dotter.

På sin Facebook-profil delade den unga mamman en gripande upplevelse:

”I dag var jag på Asda i Shipley med min syster Jemma Crewe och min fyra månader gamla dotter när den här gentlemannen plötsligt blev helt fascinerad av min dotter.”

Den äldre herren som Abigail hänvisar till var en vänlig man som blev oerhört förtjust i hennes fyra månader gamla dotter. Trots deras artiga samtal tog situationen en oväntad vändning när mannen plötsligt drog fram några mynt ur fickan och satte den förvånade modern i ett dilemma.

– Vi log mot varandra och småpratade artigt tillsammans, men när vi gick ner till leksakerna räckte han plötsligt fram handen med pengar i, pekade på Disney-nallarna och insisterade på att köpa en till min dotter, skriver Abigail Crewe.

Den förvånade modern tackade vänligt men avböjde den äldre mannens generositet. Trots hennes nej insisterade mannen och avslöjade sedan ett erkännande som berörde systrarna djupt. För 18 månader sedan hade mannen blivit änka när hans fru gick bort.

Han förklarade att han nu inte hade någon familj och att hans enda önskan var att ge en julklapp till någon annan. Slutligen avslöjade han att hans fru älskade Musse Pigg och att han gärna ville ge den lilla flickan en Disneydocka. Rörd av mannens historia tillät Abigail Crewe honom att köpa en rosa Mimmi Mus-docka till hennes dotter.

– Mitt hjärta mår bra och är fullt av kärlek i dag. Den här mannen gjorde min dag perfekt och det här är en julsaga jag kommer att berätta för min lilla flicka varje år när hon frågar vad julen handlar om. Vilken otrolig man, skriver Abigail Crewe.

Sponsrat innehåll

Andra läste även