Den lilla pojken frågar om mat i skolan – läraren blir rörd till tårar när hon inser varför

Det är svårt att inte bli berörd av pojkens handling!

Brooke Goins, 21, älskar sitt jobb som grundskollärare på Jacksboro Elementary School i Tennessee, USA. Hon arbetar med barn varje dag och är vanligtvis beredd på nästan allt de kommer med. Det var tills en ung pojke ställde en fråga till henne som krossade hennes hjärta.

Den unge pojken frågade när ”damen som lägger mat i ryggsäcken” skulle komma.

Han hänvisade till skolans vägledare, som var tänkt att besöka barnen och dela ut konserver som en del av ett program för barn som lever under fattigdomsgränsen. 

Eftersom skolveckan var lite kortare den veckan ändrades handledarens schema, och det var inte förrän den här lilla pojkens fråga som Brooke insåg effekten av denna lilla gåva.

”Idag grät jag på jobbet, inte för att jag hatar mitt jobb”, skrev Brooke, i ett Facebook-inlägg som nu går viralt runt om i världen.

”Idag grät jag för ett barn, ett barn som oskyldigt pratade om mat och bristen på den”

Brooke, visste att hon var tvungen att göra något åt ​​den här situationen, så hon skickade ett meddelande till lärarnas egen chattgrupp och frågade om någon kunde donera pengar så att de kunde köpa en påse mat som pojken kan ta med hem, och naturligtvis ingen tvekade att hjälpa, och Brooke kunde fylla en vagn med mat åt honom.

Med ett viralt inlägg på Facebook, och många uppdateringar under året, har Brooke lyckats höja stödet för den här pojken och andra som honom, och säkerställt att oavsett vilken bakgrund ett barn har, kommer de inte att gå hungriga!

Hennes hjärtevärmande engagemang har delats på Facebook 40 tusen gånger och det har strömmat in över 4 tusen kommentarer.

Det är verkligen jättebra det hon har gjort!

Sponsrat innehåll

Andra läste även