Deras hus brann ned till grunden – då vann de 16,6 miljoner kronor

Deras hus brann ner till grunden och de förlorade allt. Då vann paret 16,6 miljoner kronor. Tidernas näst högsta vinst.

– Det är fortfarande overkligt, säger Eva Svensson.

I början av 2019 brann paret Eva Svensson och Thomas Nilssons hus i Värmland ner till grunden och de förlorade allt. Bara några månader efter den, den 22 maj, blev paret ensamma med alla 8 rätt på spelformen V86 och tog hem hela potten. Vinsten var 16,6 miljoner kronor, tidernas näst högsta vinst på V86.

Eva Svensson berättar nu om tiden efter parets galna miljonvinst och hur de lever idag..

Foto: Privat

– Trots att det gått över sex månader sedan känns det fortfarande overkligt. Det som hände var helt sjukt. Vi kan förverkliga våra drömmar och vinsten var till stor hjälp för oss, säger Eva Svensson, enligt Aftonbladet.

Den 22 maj i år tog paret hem hela potten på V86 och vann 16,6 miljoner kronor, bara några månader efter att deras hus brunnit ned till grunden och de förlorat allt.

– Det var otroligt jobbigt och ibland känns vinsten nästan som en skänk från ovan. Vi förlorade allt vi ägde, alla minnen och fotografier. Vi bor i en tillfällig lägenhet i väntan på att vi ska kunna flytta tillbaka. De säger att huset ska vara klart för inflyttning i början av nästa år.

Foto: Privat

De får frågan om hur påverkas man av att vinna så mycket pengar?

– Allt förändras. Det blir ett helt annat liv där vi faktiskt kan göra vad vi vill. Vi har köpt två nya bilar och även unnat oss en del andra saker, men i stort sett lever vi som förut. Vi har planer på att gå ner ytterligare i tid under nästa år. Vi vill även passa på att resa i framtiden.

Sponsrat innehåll

Andra läste även